Ga jij er vandoor met de zege tijdens het NK Risk 2019?

Of jij nu je tegenstander uit moest schakelen, een bepaald gebied in handen moest krijgen of een heel werelddeel moest veroveren. Jij zou hoe dan ook als winnaar uit de bus komen. Urenlang speelplezier en onvergetelijke avonden waren het gevolg. Want wie hield of houdt er nu niet van een potje Risk? Zo dachten oprichters van het NK Risk, Jouri en Tara Schoemaker, ook.

 ‘Waarom bestond er wel een NK Monopoly, een NK Stratego, een NK Kolonisten van Catan, maar geen NK Risk?’

NK Risk MAN MAN

Zo dacht Jouri in 2015. Hij bleek niet de enige, want de interesse was enorm. Na een succesvolle crowdfunding campagne voor het eerste jaar groeide het evenement flink, met zo’n 100 deelnemers per jaar. Komend jaar kan je naast het vertonen van je kwaliteiten ook nog eens onderdeel zijn van een stukje Risk geschiedenis. Het huidige record staat op een bijeenkomst van 605 mensen die tegelijk op één locatie Monopoly spelen. Met 700 mogelijke plekken is het Guiness Book of Records dan ook al benaderd om een soortgelijk record vast te leggen voor Risk.

Pak dus je kans op 12 januari in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Er is maar ruimte voor 700 deelnemers uit het gehele land en de aanmeldingen stromen al binnen!