Foto via: Jack Morris

Een goede basis

Om echt next-level seks te hebben met je partner is het van belang dat er een goeie chemie is tussen jullie beiden. Volgens Jordan Gray is mind-blowing seks mogelijk door 10% techniek en 90% chemie. Het moge dus duidelijk zijn dat seks niet met iedere willekeurige persoon van ongekende klasse kan zijn. De persoon waarmee je in een relatie zit heeft grotere kans op successen dan een eendagsvlieg.

Zorg voor een leeg hoofd

Aangezien we allemaal zo hartstikke druk zijn de hele week, kan dit een grote boosdoener zijn voor geweldige seks. Als je relatie prioriteit heeft, dan moet je van jezelf eisen dat je tijd maakt voor de geneugten van het leven. Probeer er dus niet een formaliteit van te maken, maar zie het als iets wat echt van waarde is en waar jullie beiden tijd voor moeten nemen.

seks ongekende hoogtes MAN-MAN 5

Foto via: Jenna

Nu bedoel ik uiteraard niet dat je op de bank gaat zitten met de agenda op je schoot om zo een momentje te prikken. Het gaat erom dat je seks gaat zien als een onderdeel van je relatie en dus dagindeling (of weekindeling, ieder wat wils). Geniet van het moment en ga erin op. Dan zul je merken hoe geweldig dat ook alweer is.

Controleer je ademhaling

Misschien heb je er al eens iets over gehoord, maar ademhaling is een geweldige boost tijdens de seks. Zie het als een ballon die je opblaast totdat ‘ie knapt. Als je je ademhaling controleert en alle grote spiergroepen op spanning komen te staan, dan is de ontlading en het gevoel nóg intenser. Alsof een vulkaan uitbarst en de oerknal opnieuw plaatsvindt. Het opbouwen van spanning in je lichaam is een ware boost voor het genot.

Laat je stem niet achter bij de deur

Het is een veelvoorkomend probleem: zodra men de slaapkamer binnenkomt (of iedere andere deur die je door moet), verliest een groot percentage de stem. Er wordt ook niet meer na gezocht, tot na de seks. Een gemiste kans natuurlijk, het praten tegen elkaar verhoogt elkaars inspanning en genot. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het Oude Testament gaat voordragen, maar aangeven wat je lekker vindt is absoluut bevorderend.

seks ongekende hoogtes 4

Foto via: LivingbyCo

Als je je inhoudt kun je niet voor de volle 100% genieten. Je legt jezelf restricties op bij de persoon waar je alles mee deelt, niet doen. Jij kent je partner beter dan wie dan ook, je weet vast wat gewaardeerd wordt. Door te praten of te kreunen geef je aan dat je geniet, iets wat vrouwen (maar ook mannen) heel prettig vinden. Bevestiging dat je iets goed doet is altijd fijn toch?

Je handen mogen ook deelnemen

Je handen zijn een stel prachtige apparaten. Ze kunnen veel zaken die in jouw hersenen rondgaan tot uiting brengen. Gebruik ze dan ook, streel, knijp, betast en trek aan ’t haar. Niet op een overdreven wijze natuurlijk, het moet wel bevorderend zijn. Je wil er voor zorgen dat er vuurwerk is, dan moet je alles in werking stellen wat je tot je beschikking hebt. Daar horen handen dus ook bij.

Iedere handeling is het hoofdgerecht

Men zegt wel eens ‘voorspel is het voorgerecht, seks is het hoofdgerecht’. Daar zijn we het dus niet mee eens, het voorspel is minstens zo belangrijk. Het complete plaatje is het hoofdgerecht, met alle toeters en bellen die er bij horen. Steek dus vooral wat tijd en energie in het voorspel, zorg ervoor dat jullie elkaar hartstikke gek maken en stel de daad dan nog even uit.

seks ongekende hoogtes MAN-MAN

Foto via: BB

Seks mag vies zijn

Nee, hiermee bedoel ik niet dat het echt een onsmakelijk gebeuren moet zijn. Het is normaal dat je zweet, er speeksel vrij komt en andere lichaamssappen. Probeer niet om er te zwaar aan te tillen, er is niets zo saai als ongelooflijk steriele seks. Als je daar naar op zoek bent, dan zal het vrijen met een robot een stuk aantrekkelijker zijn.

Je hebt een wasmachine tot je beschikking, schrik er niet van om je bed een beetje vies te maken. Ook hier geldt weer: als je jezelf begrensd dan haal je niet het onderste uit de kan. Doe dus vooral niet te moeilijk over het vocht dat ervan af spettert en geniet vooral lekker van hetgeen jullie doen. Tenslotte gaat het daar om.

Het is een geluk dat al deze tips eenvoudig uit zijn te voeren. We sporen je dan ook aan om vanavond, of zometeen, of morgen gewoon eens wat in de praktijk te brengen. Wat wel belangrijk is, is het communiceren over zaken als dit. Zoals we eerder al eens aangaven: praten over je seksleven en elkaars behoeftes komt de seks alleen maar ten goede.