SNES Mini

Er gingen al geruchten dat het apparaat eraan zat te komen. Alhoewel werd gedacht dat dit tijdens de E3 lancering zou gebeuren, bleef dit uit. Maar nu is hij dan toch aangekondigd en het zal niet lang meer duren voor het apparaat in Europa te koop zal zijn. Vanaf 29 september is deze console namelijk al verkrijgbaar in Europa. En na de stopzetting van de productie van de populaire NES Mini, wat voor veel gamers heel onverwachts kwam, verwachten wij dat de SNES Mini een knaller gaat worden.

SNES-mini-nintendo-manman

Eenentwintig spellen

De console is gemakkelijk aan te sluiten op je tv door de bijgeleverde HDMI kabel en geeft je de mogelijkheid om 21 verschillende spellen te spelen. Keer terug naar de jaren negentig en vermaak je eindeloos door het spelen van de klassiekers, zoals Donkey Kong Country, The Legend of Zelda, Super Mario Kart, Yoshi’s Island én een nieuwe game.

Nieuwe game

Op de Super Nintendo Entertainment System Mini zal namelijk voor het eerst Star Fox 2 beschikbaar zijn. Dit intergalactische avontuur is op de SNES Mini voor het eerst te spelen. Dit vervolg op Star Fox, dat in Europa werd uitgebracht onder de naam Starwing, is tijdens het SNES-tijdperk ontwikkeld, alleen is het toen nooit uitgebracht. Bovendien worden er standaard twee consoles bij het product bijgeleverd, waardoor je het bij sommige games tegen je vrienden kunt opnemen. Over de prijs van de console is verder nog niets bekend, we weten alleen dat hij in Amerika 80 dollar gaat kosten.

Duik terug in de tijd en haal de nostalgie van onder andere Mario Kart weer naar boven. Als je dan ook nog even de Nokia 3310 aanschaft die weer verkrijgbaar is, kun je geheel terug kruipen naar die fantastische kindertijd van vroeger.