Budgetproof smartphones

De Finse telefoongigant komt het een serie interessante producten. Zo introduceren ze de budgetproof Nokia 3, 5 en 6. Deze moderne versies van de Nokia 3310 hebben een interessante prijs. Deze zullen namelijk tussen de €139 en €229 euro gaan kosten. De smartphones variëren qua prijs en sluiten bij verschillende wensen aan. Zo is de Nokia 3 met aluminium behuizing erg budgetvriendelijk en beschikt deze bovendien over een 8 megapixel camera en 16GB geheugen. De Nokia 5 gaat een stapje verder en biedt een 13 megapixel camera met autofocus en hij beschikt over een vingerafdruksensor. Met de 16 megapixel camera, vingerafdruksensor, Dolby Atmos Speaker én een scherm dat tegen een stootje kan, streeft de Nokia 6 naar ware perfectie. En dit alles voor een vriendelijke prijs. Ook deze budgetproof smartphones zijn vanaf deze week bij MediaMarkt te bestellen.

Nokia 3 MAN MAN

Nokia 3

Nokia €149,99 Shop nu
Nokia 5 MAN MAN

Nokia 5

Nokia €199,99 Shop nu
Nokia 6 MAN MAN

Nokia 6

Nokia €249,99 Shop nu

Klassieker in een nieuw jasje

Naast de nieuwe smartphone serie keert de ware klassieker terug! Wat een tijden hebben we beleefd met onze onverwoestbare, gouwe ouwe Nokia 3310. Lekker sms’en, en proberen binnen het maximaal aantal letters te blijven, bellen en Snake spelen met de eindeloze accuduur, dat was alles wat we nodig hadden. En nu is deze klassieker terug, inclusief kleurenscherm én Snake. Geen smartphone, maar wel een telefoon waar we af en toe naar terug verlangen. En deze verlangens kunnen worden vervuld, want ook de Nokia 3310 is vanaf deze week te bestellen bij de MediaMarkt voor slechts €59,-. Met een stand-by tijd van maximaal 31 dagen, een beltijd van 22 uur en de mogelijkheid om 51 uur lang muziek te luisteren, is deze comeback alles wat we nodig hebben.

Nokia 3310 man man

Nokia 3310

Nokia €59,99 Shop nu
nokia 3310 man man 2

Nokia 3310

Nokia €59,99 Shop nu

 

Ga jij voor een moderne smartphone of een tijdloze klassieker? Voor deze prijzen hebben we de neiging om ze beide aan te schaffen. De smartphone om onze online status hoog te houden en de onverwoestbare Nokia om altijd bereikbaar te zijn en urenlang Snake te spelen. Perfecte combi als je het ons vraagt.