Wie is Nina Warink?

Nina Warink groeide op in Loppersum, een klein dorpje in het noorden van Groningen. Inmiddels is ze al een lange tijd samen met haar, tegenwoordig verloofde, Kelvin (aka Kalvijn). Mede dankzij hem werd ze meegetrokken in de wereld van het influencen. Na een tijdje groeide ze op Instagram en begon ze aan haar eerste samenwerkingen. Ik zag bij mijn partner hoe leerzaam het kan zijn om voor jezelf te beginnen, dus ik besloot dat ook te proberen. In 2019 startte ze met vloggen en sindsdien vlogt ze wekelijks en neemt ze haar kijkers mee in haar leven.

Nina Warink steelt de show in lingerie

Ook op Instagram is ze behoorlijk actief, waarin ze meerdere geweldige foto’s met haar volgers deelt. En zoals de desbetreffende foto al doet vermoeden, heeft ze een grote passie voor koken. Een passie waar ze ook echt iets mee doet. Voor deze post staat Nina Warink in haar lingerie, terwijl ze aan het bakken is op een ‘casual zondag bakdag’. Maar blijkbaar gaat het toch niet helemaal goed, want ze zit helemaal onder het meel. Zie de desbetreffende foto van het Instagramprofiel van Nina Warink hieronder:

Nina Warink
Instagram Nina Warink

Normaal gesproken gaat het haar een stuk beter af. Zo is ze namelijk een auteur van, inmiddels alweer, drie kookboeken. Je hoeft niet alleen maar haar verhalen en gerechten te lezen, je kunt ook naar haar verhalen luisteren. Nina heeft namelijk elke week samen met Iris Enthoven en Sophie Milzink de podcast Vrouwmibo, waarin Nina, Iris en Sophie samen de week bespreken. Dit doen ze op geheel eigen wijze, met heerlijk ongefilterde meningen en ongegeneerde verhalen.