Multifunctionele Apple Watch-oplader te koop bij Amazon

Nightwatch is het bedrijf achter deze slimme wekker. Met het opvallende ronde voorwerp vergroot de wekker het scherm van je Apple-horloge, waardoor het zich opeens omtovert in een wekker. Of het nu op je nachtkastje ligt of op je bureau, het is echt een handig hebbedingetje.

Het scherm van de Nightwatch is ook makkelijk te gebruiken, je geeft namelijk een klein tikje op het dock en je horloge gaat dan aan. Het heeft zelfs nog een extra geluid, zodat je nooit meer een alarm mist. Ook is deze wekker nog mooi en modern en sterk. Het is gemaakt van één stuk materiaal dat er modern glanzend uitziet.

nightwatch

De wekker blijft als een muur staan, door de stevige onderkant. Bovendien is deze gadget ook geschikt voor oudere modellen van de horloges van Apple. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Stop jouw Apple Watch er gemakkelijk in en het magneet doet de rest.

Zorg er wel voor dat je geen hoesje op je Apple Watch hebt, want dan past het niet heel goed. Dit apparaatje is te koop via de eigen website van Nightwatch of via Amazon (helaas momenteel niet op voorraad).