De carrière van Nigel de Jong

In z’n jongere jaren heeft Nigel de Jong z’n centen vergaard binnen het profvoetbal. Zo was hij actief voor voetbalclubs als Manchester City en AC Milaan. Daarnaast speelde hij tijdens de WK-finale van 2010 in het Nederlands elftal. Deze werd destijds helaas verloren, maar de vele kampioenschappen binnen de clubkampioenschappen hebben hem de nodige geldbonussen opgeleverd. Na z’n carrière als voetballer ging De Jong aan de slag achter de schermen binnen de voetballerij. Zo kwam hij terecht bij de KNVB en is hij inmiddels opgeklommen tot directeur. Het loonstrookje in deze functie zal vast niet tegenvallen.

Flink maandbedrag voor zijn Amsterdamse appartement

Voor Nigel de Jong is het pand in Amsterdam dus een koopje. Het gaat om een volledig gerenoveerde woning in het hart van onze hoofdstad. De woonoppervlakte van bijna 195 vierkante meter is enorm als het gaat om een appartement in Amsterdam. Z’n woning heeft een groot balkon aan de achterzijde zodat De Jong tijdens zomerdagen de stad niet hoeft te ontvluchten. Deze luxe gaat de komende huurder wel een flink maandbedrag kosten. Zo moet er iedere maand 7.000 euro worden afgetikt en moet er ook nog een borg van maar liefst 14.000 euro worden neergeteld.

Absolute luxe

Voor deze duiten mogen we wel wat verwachten. De vertrekken zijn allemaal zeer ruim opgezet en aan luxe is geen gebrek. Het terras, de ruime slaapkamers en de inloopdouche zijn het bedrag van 7.000 euro meer dan waard. Om van verdieping te wisselen hoef je bovendien niet de trap te nemen. Er is namelijk rekening gehouden met een lift waardoor je dus niet buiten adem hoeft te raken. Op de bovenste verdieping bevindt zich de woonkamer. Doordat er rondom gebruik is gemaakt van grote ramen heb je vanaf de bank een schitterend panoramisch uitzicht over de stad.

De woning is nog beschikbaar, dus voor wie de center ervoor overheeft, is het nog niet te laat. Een jaartje wonen in dit appartement van De Jong gaat je zonder borg dus 84.000 euro kosten. Dat is veel geld, maar je kan dan wel een jaar vertoeven in absolute luxe en bovendien een perfecte ligging. Je stapt de deur uit en je staat in het hartje van Amsterdam! Bekijk hieronder een aantal foto’s:

woonkamer appartement nigel de jong nigel de jong pand amsterdam te huur woning nigel de jong