Nieuwe vrouwelijke deelneemsters van Love Island 2020

Love Island is razend populair en van origine een Brits programma. Bedankt daar aan de overkant van het water voor dit programma. Want wat lopen er prachtige dames rond. De villa zit vol met single mensen en het idee is dat er koppels worden gevormd. Ergens tussen al die knappe mensen moet jouw ware liefde zitten.

Er moeten ook daadwerkelijk koppels gevormd worden, anders ben je de klos en moet je het schitterende eiland verlaten. Wij mogen ook nog meebeslissen, want je kan stemmen op je favoriete of minst favoriete koppel. Zo zijn Filip en Charlotte eruit gegooid omdat zij het minst leuk waren volgens de kijker. Wat leuk, we hebben macht als kijker. Casa Amor is een nu een stuk minder vol met twee koppels weg, dus het is tijd voor nieuwe adembenemende vrouwen. Nieuwe vrouwen van Love Island 2020, laat je maar zien. Wij kunnen niet meer wachten.

1. Fabiënne

Veel kijkers van het tv-programma waren blij dat Fabiënne weg was, mede doordat ze behoorlijk aanwezig was tijdens de afleveringen. Maar ze is terug van weg geweest. Hopelijk houden haar ex-partner Mattheüs en Fabiënne het nog even droog.

Fabiënne Love Island

2. Jaimy

Er zijn al veel Jaimy’s langsgekomen in de seizoenen van Love Island, maar deze naamgenoot is eerder een ‘naamgenot.’ Bombshell Jaimy is een van de nieuwste dames in de villa.

jaimy love island

3. Marit

Of de vijf vrijgezelle mannen zich in kunnen houden bij het zien van deze knappe vrouw is nog maar de vraag. Marit is de derde nieuwe dame in de villa.

marit love island

4. Lio

De naam zegt het al: er is een opvallende dame bijgekomen in de villa. Lio is er helemaal klaar voor om de vijf vrijgezelle mannen onder de loep te nemen.

lio love island

5. Fara

Ze heeft nog geen keuze gemaakt voor welke jongen ze precies gaat, maar daar komen we snel genoeg achter. Ze straalt vastberadenheid uit en daarmee strikt ze sowieso wel een van de mannen. Fara is last but not least de 5de knappe dame die in de villa komt.

fara love island

Onlangs voegde Feline Gast zich ook toe aan het programma. Wat een vrouw!