De ex-vriendinnen van Memphis Depay

Wanneer het gaat om dames, heeft Memphis de laatste jaren zeker niet stil gezeten. Memphis Depay heeft al vaak genoeg een bloedmooie vriendin gehad en is ook al met genoeg vrouwen gespot. Zo heeft hij een relatie gehad met de prachtige Lori Harvey, nam Janice Blok mee naar Barcelona en heeft vervolgens een fling gehad met een dame genaamd Chanel Livia. Op dit moment heeft Memphis het leuk met Yasminé Aisha Khalifa, volgens Juicechannel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Wie is Yasminé Aisha Khalifa?

De vrouw met wie Memphis een relatie zou hebben, draagt dus de naam Yasminé Aisha Khalifa. Yasminé is een 26-jarig Victoria Secret model uit Zweden. Ze heeft naast haar modellen-carrière enorm veel volgers op Instagram, waar ze dan ook erg veel op deelt. Memphis is niet de enige bekende man met wie zij ooit een relatie heeft gehad. Yasminé heeft eerder gedatet met rapper Stormzy, terwijl Drake zich daar tussen probeerde te wurmen. Of ze nu echt een relatie met Drake heft gehad is niet duidelijk.

Wil je nu graag zien hoe de vriendin van Memphis Depay eruit ziet? Kijk dan op de website van Reality.nl om meer foto’s te zien van Yasminé Aisha Khalifa.