Is deze dame de nieuwe vriendin van Justin Kluivert?

Wat is het toch chill om lekker te speculeren over bepaalde zaken. Dat houdt het leven interessant. En deze keer kunnen we heerlijk speculeren over de nieuwe vriendin van Justin Kluivert. Het is bekend dat de 23-jarige voetballer een tijd lang een relatie heeft gehad met Jaimy Schepers, maar dat is ook alweer een tijdje voorbij. Maar met wie heeft Justin nu een relatie?

Dat lijkt nogal onduidelijk te zijn. Er is nog geen bericht naar buiten gekomen dat Kluivert een nieuwe vriendin heeft, maar toch lijkt zijn Instagram ons wat anders te  vertellen. Hierop zijn namelijk meerdere foto’s te zien van Justin met een hele mooie dame! Ze komt regelmatig voorbij maar lijkt geen Instagram-account te hebben. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze samen afgesproken hebben dat ze anoniem kan blijven. Beide keuzes zijn prima, maar wel weer ontzettend jammer voor ons!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)

Helaas is het nog even afwachten

Maar of de twee ook daadwerkelijk aan het daten zijn? Dat weten alleen zij zelf zeker. Maar toch gooien ze er ongelooflijk veel hints uit. Zo ook deze foto van een bos rode rozen. De foto is heel passend geplaatst op Valentijnsdag 2022 maar een partner is niet te zien. Gelukkig ligt detective werk ons wel, want we hebben niet lang hoeven kijken om erachter te komen voor wie deze prachtige bos moet zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)

Maar hebben we in ons detective werk dan ook nog een goede foto gevonden? Uiteraard! Ondanks dat Justin Kluivert erg zijn best doet om zijn nieuwe vriendin geheim te houden, plaatste hij eerder dit jaar deze prachtige foto in Monte-Carlo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)

Helaas voor de dames lijkt Justin nu toch echt een nieuwe vriendin te hebben. Maar of dat ook daadwerkelijk zo is laat nog even op zich wachten. Wist je dat Kluivert onlangs ook een nieuwe auto heeft gekocht?