De relatie van Daniëlle van de Donk en Beth Mead

Jarenlang speelden Daniëlle van de Donk en Beth Mead samen bij Arsenal in de Engelse voetbalcompetitie. Ze werden een ontzettend populair koppel, teamgenoten, beste vriendinnen en ook nog eens elkaars levenspartner. Het leek allemaal een sprookje te zijn.

Echter gooide de transfer van Daniëlle roet in het eten. Beth Mead speelt nog steeds voor Arsenal, maar Daniëlle koos ervoor om hier na vele succesvolle jaren te vertrekken. In 2021 besloot ze de transfer te maken naar Olympique Lyonnais. Het lijkt erop dat dit de twee de kop heeft gekost. Ze zouden niet meer samen zijn.

Is Ellie Carpenter de nieuwe vriendin van Daniëlle?

Daniëlle van de Donk kan het snel goed vinden met haar teamgenoten lijkt het wel. Nadat ze eerst met een teamgenoot van Arsenal ging, lijkt ze nu ook haar liefje in het team van Olympique Lyonnais te hebben gevonden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Carpenter (@elliecarpenterr)

Het gaat hier om teamgenoot Ellie Carpenter, een succesvolle speelster uit Australië. Vorig jaar besloot ook zij zich aan te sluiten bij het Franse Olympique Lyonnais. Het leek tussen de twee al snel meer te zijn dan alleen ‘teamgenoten’.

Op dit moment zijn de twee samen op vakantie in Australië en bezoeken daar de mooiste plekken van het thuisland van Ellie Carpenter. Ze lijken het sinds vandaag ook Insta-official te hebben gemaakt. Vandaag is de verjaardag van Daniëlle van de Donk en voor de gelegenheid plaatste Ellie een foto van haar date. “Happy birthday mijn meisje” luidde de tekst bij de foto, als dat geen officiële bevestiging is dan weten wij het ook niet meer.

ellie carpenter nieuwe vriendin danielle van de donk instagram