1. Danique (20)

Danique is twintig jaar oud en komt uit Utrecht. Ze is een tattoo artist, heeft nu ook haar eigen tattooshop en is nu sinds een jaar vrijgezel. Het wordt tijd om daar wat verandering in te brengen dus! Danique beschrijft zichzelf als een echte doorzetter en als ze iets wilt, gaat ze er ook echt voor. Ze ziet haar ideale man als iemand die stoer is en weet wat hij wil, misschien vindt ze die wel hier op Temptation Island.

Danique deelnemers temptation island
Tom Cornelissen

2. Giulia (26)

De schitterende Giulia komt uit Den Bosch en heeft haar leven volledig op de rit. Ze heeft een eigen huis, een eigen bedrijf en is omringd door vrienden en familie. Giulia is opzoek naar een man die stoer en zorgzaam is, maar ook initiatief toont. Daarnaast vindt ze het heerlijk als hij een luisterend oor biedt en haar zekerheid en vertrouwen geeft.

guilia temptation island deelnemers
Tom Cornelissen

3. Quincy (26)

Quincy heeft zijn eigen barbershop, is sportief en zegt geen nee tegen een feestje. Hij beschrijft zichzelf als iemand op wie je kunt bouwen en hij trekt alle vrouwen aan met zijn humor. Oke, succes Quincy!

Quincy
Tom Cornelissen

4. Yessy (28)

Yessy komt uit Zaandam, is personal trainer en regelmatig in de sportschool te vinden. Hij is helemaal ready voor een serieuze relatie, maar daarvoor moet hij eerst opzoek naar een verzorgde vrouw met humor, passie en de juiste mindset. Yessy vindt ambities in een relatie belangrijk en vindt dat je het beste in elkaar naar boven moet halen.

Yessy
Tom Cornelissen