Welke nieuwe series worden in mei verwacht op Netflix?

Elke maand komen er weer nieuwe series uit op Netflix. Het officiële Netflix account maakt via de social media accounts bekend welke series eraan komen en op welke datum. Opvallend in de lijst van aankomende series in mei zijn Are You The One, Cyber Hell: Exposing an Internet Horror en Stranger Things 4: Volume I. 

Are You The One seizoen 6

Er zijn tegenwoordig enorm veel reality datingshows te zien en met een goede reden: reality shows blijven ontzettend populair. Origineel van het kanaal MTV, is de serie Are You The One nu op Netflix te zien. Are You The One is een datingshow waarin 10 alleenstaande vrouwen en mannen allemaal opzoek zijn naar hun perfecte match. Van te voren zijn de perfecte matches al vastgesteld, het is aan de deelnemers om via gesprekken, dates en opdrachten de perfecte match te vinden. De deelnemers kiezen aan het begin van de week een andere deelnemer uit om te leren kennen. Aan het eind van elke week moeten de deelnemers vastleggend wie zij denken dat hun perfecte match is. In de eindceremonie wordt dan bekendgemaakt hoeveel perfecte matches er die week gemaakt zijn. Maar, het blijft onbekend wie de perfecte match is. Zo moeten de deelnemers een perfecte mix and match voltooien om naar huis te kunnen gaan met de prijs van 1 miljoen dollar. Het nieuwste seizoen, seizoen 6, zal al op 1 mei online komen.

Nieuwe series Netflix Are You The One S6

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Naast de reguliere series, is een andere nieuwe serie die binnenkort op Netflix verschijnt een horror documentaire. Cyber Hell: Exposing an Internet Horror is een Koreaanse documentaire die gaat over de waargebeurde zaak van de “Nth Room”. “Nth Room” is de meest beruchte Koreaanse crime zaak. In deze zaak staan chantage en mensenhandel centraal. Jonge meisjes worden naar de online “Nth Room” gelokt om hier gedwongen video’s te maken. Voor deze video’s zouden de jonge meisjes een grote paycheck ontvangen, maar dit bleek een valse belofte te zijn. Het uitbuiten van deze meisjes begon in 2018 en de zaak ging door tot 2020. In de “Nth Room”-zaak zijn ongeveer 103 slachtoffers betrokken en de Koreaanse autoriteiten proberen de zaak op te lossen. De Netflix documentaire is vanaf 18 mei te zien. Bekijk de officiële trailer hier:

 

Stranger things seizoen 4 Volume I

Het moment is eindelijk aangekomen: hitserie Stranger Things komt binnenkort met seizoen 4 naar buiten. Na het spannende einde van seizoen drie zijn we allemaal benieuwd wat er met Jim Hopper is gebeurd. Daarnaast lijkt de helft van het geliefde team te zijn verhuisd. We kunnen niet wachten tot seizoen vier ons gaat vertellen wat ons allemaal te wachten staat. Het vierde seizoen is verdeeld in twee delen: Volume I en Volume II. Na seizoen vier zal er nog een vijfde seizoen komen, maar dit is echter wel het laatste seizoen. Netflix heeft bekend gemaakt dat het eerste deel van seizoen vier op 27 mei uitkomt. Dat wordt bingen! Wees niet getreurd, je zal na het kijken van deel één niet lang hoeven wachten op het tweede deel. Al zes weken na de release van het eerste deel, komt op deel twee al op 1 juli op Netflix. De Netflix-trailer van deel één geeft ons al een voorproefje:

 

Zijn reality tv, horror en science fiction niet helemaal jouw ding? Dan staan er in de favoriete series van MAN MAN ongetwijfeld andere series bij die wel helemaal bij jou passen.