Nieuwe series die verwachten worden op Netflix in week #50

Deze week houden we het maar bij twee aanraders. Gomorra en The Witcher krijgen allebei een nieuw seizoen. Twee opeenvolgende dagen geven ons het plezier van beide series.

The Witcher – vanaf 17 december

Vanaf 2018 is de serie The Witcher te zien op Netflix en het moment is dan nu eindelijk aangebroken, het tweede seizoen is bijna te zien. Deze serie werd de nieuwe Game of Thrones genoemd en heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. The Witcher gaat over Geralt of Rivia, gespeeld door Henry Cavill. Hij is een eenzame monsterjager die door middel van oefening en aanpassingen van zijn lichaam bovennatuurlijke krachten heeft ontwikkeld. Zo is hij in staat om te vechten met het kwaad.

Seizoen twee belooft een groot spektakel te worden. De serie speelt zich namelijk af over verschillende tijdlijnen, maar in de finale komen alle afzonderlijke verhalen en tijdlijnen samen.

Deze serie is ook niet zomaar een doorsnee serie, IMDb geeft The Witcher het cijfer 8.2/10. Rotten Tomatoes geeft de serie een score van 81% door de critics en het publiek geeft een score van 91%. Kortom: een aanrader.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher seizoen 2:

 

Gomorra – vanaf 18 december

Het vijfde en laatste seizoen van de Italiaanse maffiaserie is dan bijna onder ons. Na zo’n twee jaar wachten is het laatste seizoen deze maand eindelijk te bekijken op Netflix.

Gomorra gaat over Italiaanse maffiafamilies die de macht van elkaar willen overnemen. De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro. Hij is gevreesd en gerespecteerd door iedereen en is de meest invloedrijke persoon in Napels. Pietro vertrouwt zijn rechterhand Ciro Dï Marzio de taak toe om Pietro’s zoon Genny op te leiden tot een echt leider. Wanneer een rivaliserende bende ervoor zorgt dat Pietro in de gevangenis belandt, krijgt Imma, de vrouw van Pietro, de leiding. Na lang weg geweest te zijn komt Pietro terug om zijn plek op de troon terug te nemen.

Gomorra is vanaf 18 december nieuw op Netflix te zien. IMDb scoort deze serie een 8.7/10 en van Rotten Tomatoes krijgt het 85% van de critics en 91% van het publiek.

Bekijk hieronder de trailer van Gomorra seizoen 5: