Welke films en series kunnen we deze week op Netflix verwachten?

Netflix komt in week #17 onder andere met een nieuwe documentaire die gaat over de dood van de wereldberoemde filmster Marilyn Monroe. Daarnaast verschijnt ook seizoen 4b met de allerlaatste afleveringen van de misdaadserie Ozark.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Marilyn Monroe was hét filmicoon van de jaren 50 en 60. In 1962 overleed ze aan een overdosis. Waarschijnlijk zelfmoord, was de conclusie, of onbedoeld. Toch zijn er nog genoeg theorieën over de dood van de iconische actrice. Twintig jaar later, in 1982, werd de zaak heropend. In deze nieuwe Netflix documentaire wordt het leven van Marilyn Monroe in het licht gebracht en dan vooral de weken, dagen en uren voor haar dood. Dat gebeurt onder andere door interviews met mensen uit haar omgeving. De makers van de documentaire claimen dingen gevonden te hebben die nog nooit eerder aan het licht zijn gekomen. The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes is vanaf woensdag 27 april op Netflix te zien.

Ozark seizoen 4b

Er komt dan nu toch echt een einde aan de misdaadserie Ozark. Deze week komt eindelijk seizoen 4b, het tweede deel van dit laatste seizoen, online. Aan het begin van de serie verhuist Marty Byrde met zijn gezin naar de Ozarks in Missouri. Hij is op de vlucht voor een drugskartel dat achter hun geld aan zit. Door de seizoenen heen loopt alles steeds meer uit de hand. In deze laatste afleveringen wil Ruth Langmore wraak nemen, terwijl Marty en Wendy er alles aan doen om hun levens te redden. En tussen Wendy en Marty loopt het ook niet heel lekker. Het belooft een spannend einde van de serie te worden, met weinig indicatie wat we nu echt kunnen verwachten. De laatste afleveringen van Ozark verschijnen op vrijdag 29 april op Netflix. Dat is nog eens een goed begin van je weekend.