Puck Moonen, wielrenster en Instagram-fenomeen

Enkele sportvrouwen hebben vandaag de dag eigenlijk geen introductie meer nodig, dat geldt ook voor Puck Moonen. De wielrenster is al jarenlang razend populair op de socials en heeft momenteel op Instagram zo’n 737.000 volgers. Ongelofelijk! Dit volgersaantal bereik je natuurlijk niet zomaar. Puck Moonen is actief bezig met het plaatsen van foto’s, die klaarblijkelijk goed in de smaak vallen bij haar fans.

Wanneer je haar Instagram-account bekijkt, dan zie je veelal foto’s terwijl ze hard aan het werken is op de wielrenfiets of in de sportschool. Echter is er (natuurlijk) ook genoeg tijd om te ontspannen. Zo geniet Puck Moonen momenteel heerlijk van haar vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Met een aantal foto’s laat ze haar volgers niet alleen meegenieten van de prachtige omgeving, maar ook van haar onwijs fitte figuur in bikini.

Puck deelde afgelopen weekend een aantal foto’s die – op zijn zachtst gezegd – goed werden ontvangen door haar volgers. De berichten hebben namelijk al zo’n 50.000 en 70.000 likes ontvangen, beduidend meer dan haar andere Instagram-posts. Op de foto’s staat ze afgebeeld in een bikini en een badpak en – eerlijk is eerlijk 0 Puck ziet er fantastisch uit. Het leukste van alles: Puck laat ook nog eens haar grappige kant zien bij het plaatsen van de foto’s. Zo schaamt ze zich niet om even haar ‘fail’ te showen, waarbij ze nogal wat moeite heeft met het trapje. Zie d e desbetreffende Instagram-foto’s van Puck Moonen hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)