Beste horrorfilm van 2022: Terrifier 2

De horrorfilm volgt het verhaal van Art the Clown terwijl hij een tienermeisje en haar broertje achtervolgt op de avond van Halloween. Er wordt aangenomen dat delen van de film zo bloederig en gewelddadig zijn dat sommige bioscopen de hulpdiensten hebben moeten bellen omdat kijkers flauwvielen. Ondanks het geweld en de horror krijgt de film lovende kritieken, waar bij sommige mensen het zelfs de beste horrorfilm van het jaar noemen.

 

Gemixte reacties over de horrorfilm

Terrifier 2 is nog maar net uit in Amerika maar heeft nu al een Audience Score van 91% op Rotten Tomatoes. Echter waren er veel verschillende reacties. Zo noemde iemand het “een epische 2,5 uur durende bloederige chaos die grenzen verlegt. Als je een fan was van de eerste film, mis dan je kans niet om deze op het grote scherm te zien.” Een andere fan voegde eraan toe: “Terrifier 2 je hebt jezelf echt overtroffen. Zoveel chaos. 2022 is benoemd als het beste jaar in de geschiedenis van horrorfilms.”

Nieuwe, bizarre horrorfilm van 2,5 uur lang laat mensen flauwvallen in de bioscopen

Daarnaast zijn er verhalen gedeeld van bezoekers die niet zo hebben genoten van de film. Een fan legde uit: “Terrifier 2 was een geweldige bloederige puinhoop. De man achter me viel flauw en viel op mijn stoel, een andere man vertrok omdat hij zich niet lekker voelde, hoorde ik hem zeggen. Toen ik de theaterdeur uitliep hoorde ik een man hard overgeven in de wc’s.” Een tweede voegde eraan toe: “Mijn vriend viel flauw en het theater belde een ambulance. Sterk aanbevolen.”

Kijken op eigen risico

 

Mocht je nou benieuwd zijn geraakt over deze film, dan kan je hieronder de trailer kijken van Terrifier 2: