Nieuw op Netflix in week #46

Deze week wordt een week van thuis op de bank zitten met Netflix aan op de televisie. Gelukkig vangt Netflix ons op met genoeg kijkvoer. Van een gloednieuw seizoen van de hit serie Tiger King tot een vervolg van het Nederlandse Undercover. Dit is wat er nieuw is in week #46

Hard Target 2 – dinsdag 16 november

We beginnen met een oud bekende. Deze film is in 2016 in première gegaan, maar is nu eindelijk ook op Netflix te zien. Wes huilt zich schuil in Bangkok nadat hij zijn beste vriend heeft vermoord tijdens een boksgevecht in Las Vegas. Nadat hij naar de jungle van Myanma wordt verdrukt, blijkt hij het target van een klopjacht van zeer rijke mensen te zijn.

 

This is 40 – dinsdag 16 november

Deze film is een vervolg van de in 2007 uitgekomen komedie-romatiek film: Knocked Up. In de film worstelt het koppel Pete en Debbie met het feit dat ze alleen maar ouder worden en dat ze de middelbare leeftijd aan gaan tikken. Een klassieke film voor een avondje met je partner. Vanaf dinsdag 16 november is deze film nieuw op Netflix te zien.

 

Tiger King seizoen 2 – woensdag 17 november

Een van onze favoriete series is weer terug. Er is heel wat gedoe geweest met het feit dat Carole Baskin bij een rechter heeft geklaagd dat ze niet wil dat er beelden van haar worden gebruikt in Tiger King 2. De rechter heeft haar verzoek afgewezen en ze komt gewoon in de serie. Met Joe Exotic in de gevangenis, voor het opzetten van een moord op Carole Baskin, belooft seizoen twee minstens net zo chaotisch te worden als het eerste siezoen van Tiger King.

 

Undercover seizoen 3 – zondag 21 november

Daar zijn we dan, het main event. Undercover seizoen 3 komt eraan. In dit seizoen is het niet Bob tegen Ferry, dit keer moeten ze samenwerken. Tot afschuw van beiden is dit de beste mogelijkheid om het grootste drugskoppel van de Benelux neer te halen. Het belooft weer een heel spektakel te worden. Vanaf zondag 21 november is er elke week een nieuwe aflevering beschikbaar. In totaal zijn er 8 afleveringen.