Nieuwe films en series op Netflix in week #3 van 2022 (17 t/m 23 januari)

Deze week is een top week voor Netflix. Niet alleen de steengoede serie Ozark krijgt een vervolg, maar ook verschijnen er twee goede films en een andere vermakelijke serie online. Lees hieronder meer over de verwachte films en series:

 

Too Hot To Handle seizoen 3

De eerste twee seizoenen van de successerie Too Hot To Handle zijn miljoenen keer bekeken. Er wachten velen op het derde seizoen van deze reality serie, maar wanneer kunnen we deze eigenlijk verwachten? Eerst even een opfrisser over de serie Too Hot To Handle op Netflix. In deze reality show mogen de singles alleen mentaal naar elkaar toe groeien. Fysiek contact is verboden. Het uiteindelijke bedrag van 100.000 dollar wordt namelijk elke keer verminderd wanneer er fysiek contact tussen de kandidaten plaatsvindt. Op 19 januari zijn de nieuwe afleveringen van Too Hot To Handle seizoen 3 te zien op Netflix.

 

Ozark (seizoen 4A)

Bij deze populaire misdaadserie zit iedereen op het puntje van zijn stoel. In het derde seizoen is te zien hoe Marty werd ontvoerd en gemarteld door de drugsbaron Omar Navarro. Ondertussen werd Wendy gedwongen om een aanslag te plegen op Ben. Over het nieuwe seizoen van deze spannende misdaadserie wordt al veel gespeculeerd. Zo verwacht men dat Ruth iets drastisch zal doen nadat Wendy het toeliet dat haar broer Ben werd vermoord. Op 21 januari 2022 verschijnt Ozark seizoen 4A op Netflix.

 

München – Im Angesicht des Krieges

Op de Conferentie van München in 1938 worden 2 oude vrienden, die nu voor vijandelijke regeringen werken, ongewild spionnen die een geheim van de nazi’s moeten onthullen. Het is een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal uit 1938. De jonge Britse diplomaat Hugh Legat (George Mackay) die vloeiend Duits spreekt en een van Chamberlains secretaresses is één van de hoofdpersonen uit de film. Hugh was goed bevriend met de Duitste diplomaat Paul von Hartmann (Jannis Niewhöner). Zij kennen elkaar van toen ze nog op Oxford zaten. Munchen – Im Angesicht des Krieges is vanaf 21 januari te zien op Netflix.

 

The Mauritanian

The Mauritanian is het werk van de Amerikaanse regisseur Kevin Macdonald. De film is gebaseerd op het memoire Guantanamo Diary van Mohamedou Ould Slahi zelf. Mohamedou is in de film de hoofdverdachte van de aanslag op 9/11. Hij wordt opgepakt en zonder eerlijk proces vastgezet in Guantanamo Bay. Langzaam verliest Mohamedou hoop, totdat advocaat Nancy besluit te strijden voor zijn gerechtigheid. De film is vanaf 21 januari op Netflix te zien.