De Luizenmoeder – De Film

Eén van de films die nieuw op Netflix komt te staan deze week is De Luizenmoeder. Juf Ank is weer terug te zien in de film. Directeur Anton heeft sinds kort de school verlaten en juf Ank moet samen met haar collega’s de school lopende proberen te houden. Aangezien er maar geen vervangende directeur komt, probeert juf Ank de taak op zich te nemen. Dit verloopt natuurlijk niet helemaal vlekkeloos. Ouders van de leerlingen worden steeds veeleisender en een themafeest zorgt voor veel stress. Dan hebben ze eindelijk een nieuwe directeur voor de school gevonden, maar heeft deze directeur wel echt het beste voor ogen?

Vanaf 28 maart nieuw op Netflix.

Unstable

De serie Unstable gaat over een man die werkt in een biologisch onderzoekbedrijf. Hij gaat een enorme ramp tegemoet. Voor een oplossing kan hij alleen maar denken aan zijn zoon. Hij zou de ramp tegen kunnen houden. Het probleem is alleen dat hij dat niet wil en dus dwingt hij zijn zoon om mee te werken. Zijn zoon heeft nogal sociale problemen en hij is zelf nogal excentriek. Bereid je dus voor op een serie vol met komische scenes.

Vanaf 30 maart nieuw op Netflix. 

Riverdale seizoen 7

Het is bijna tijd voor het laatste seizoen van Riverdale. In de serie wordt er een tijdsprong gemaakt. De jongeren gaan namelijk terug de tijd in, naar de jaren ’50. Niemand heeft het door, behalve Jughead. Net als in de andere seizoenen krijgen de jongeren weer te maken met een hoop duistere geheimen. Deze mysteries moeten zij weer proberen op te lossen om Riverdale te redden.

30 maart is de eerste aflevering te zien op Netflix. 

Murder Mystery 2 

Een van de leukste komedie films komt aankomende vrijdag ook op Netflix. Namelijk: Murder Mystery 2. Het leuke koppel Nick (Adam Sandler) en Audrey Spitz (Jennifer Aniston) zijn hun eigen detectivebureau begonnen. Ze krijgen een zaak waarmee ze écht carrière kunnen maken. Hun schatrijke vriend wordt namelijk ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Dit is dé kans voor Nick en Audrey.

Vanaf 31 maart nieuw op Netflix.