Een prachtige stolpboerderij in Warmenhuizen staat te koop

De woning is gelegen in Warmenhuizen, een van de mooiste dorpjes in Noord-Holland. ze prachtige stolpboerderij is ontzettend ruim met een woonoppervlakte van 450 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 4722 m2. De advertentie op Funda meldt dat het geheel beschikt over tien slaapkamers en zes badkamers, verdeeld over 3 woonlagen en ene zolder.

Wanneer je de fraaie hal van dit huis binnenloopt, val je meteen stil. De hal is namelijk ontzettend mooi afgewerkt met een mooie visgraat vloer, strak gestuukte wanden, fraaie paneeldeuren en een stijlvolle houten bordestrap. De grote kroonluchter geeft deze prachtige hal de finishing touch. Op de eerste verdieping zijn er vier  slaapkamers, waarvan twee met een badkamer en suite en een aparte grote technische ruimte. Op de tweede verdieping heb je twee ruimtes, een royale ruimte zonder lichtinval die wordt gebruikt als thuisbioscoop en aan de andere kant een ruime slaapkamer met daklicht, een badkamer, een suite en nog een hele royale berging in L-vorm.

Aan luxe geen gebrek

Deze woonboerderij beschikt over zowat alles wat je kunt bedenken. Deze woning is voorzien van een home gym met ontzettend veel luxe apparatuur. Dit maakt een abonnement bij de sportschool zeker overbodig. Ook hoef je niet meer naar de bioscoop of kroeg, er zijn namelijk een thuisbioscoop en een café aanwezig. Ideaal voor wanneer jij en je vrienden voetbal willen kijken op het grote scherm met een koud drankje.

woonkamer huis funda boerderij warmenhuizen

Tot rust komen kan hier zeker ook heel gemakkelijk. De woning beschikt over een buitenzwembad, Heerlijk voor wanneer het zonnetje hard schijnt in de zomer. Ook in de winter kun je lekker het water in door de jacuzzi. Zoals wij al meldden: aan luxe geen gebrek.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze woonboerderij is in 1913 gebouwd en is recent gerenoveerd tot een van de mooiste woonboerderijen in heel Nederland. Verder is de woning goed te bereiken en ligt hij op loopafstand van de gezellige dorpskern, waar je heel veel voorzieningen hebt. De vraagprijs van deze prachtige woonboerderij in Warmenhuizen bedraagt op Funda 1.850.000 euro. Een aardig prijsje, maar de koper krijgt er een ware prachtwoning voor terug. Zie hieronder een paar foto’s (bron: Funda):

huis met thuisbioscoop kopen in nederland noord holland

Funda woning met kroeg Warmenhuizen