18 maart op Netflix – Waves

Op 18 maart kom Waves op Netflix te staan. Waves is een Amerikaanse drama film uit 2019. Het gaat over een familie waarbij alles eigenlijk goed verloopt. Zoon Tyler (Kelvin Harrison Jr.) is aan het proberen zich te bewijzen als worstelaar en hij krijgt hier voornamelijk vanuit zijn vader ook veel steun bij. Tyler heeft ook een vriendin en zijn toekomst lijkt erg rooskleurig te zijn. Tot hij op een dag opeens twee mededelingen krijgt die zijn hele leven ondersteboven zetten. Hij vindt het moeilijk om met zijn emoties om te gaan. De keuzes die hij uiteindelijk maakt heeft veel effect op zijn familie en vriendin.

 

19 maart op Netflix – April, May and June

19 maart komt er ook een Nederlandse film op Netflix. In de hoofdrollen zie je Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga en Bas Hoeflaak. Het verhaal gaat over drie halfzussen. Ze hebben alle drie dezelfde moeder. Het probleem is nu alleen dat hun moeder niet erg lang meer te leven heeft. Ze roept haar drie dochters bij elkaar, want ze moet zeker weten dat er na haar overlijden wel nog goed gezorgd wordt voor haar autistische zoon. Doordat ze alle vier elkaar al lang niet meer gezien hebben, zijn ze bijna vreemden voor elkaar. Ze moeten elkaar alle vier dus opnieuw leren kennen.

 

30 maart op Netflix – Riverdale seizoen zeven

Ben jij volop Riverdale aan het kijken? Dan ben je vast wel blij dat er weer een nieuw seizoen aankomt. Jammer genoeg is dit alleen wel het laatste seizoen. In seizoen zes ging de serie opeens terug in de tijd naar de jaren 50. Niemand wist van de tijdsprong, alleen Jughead. Nu, zeven jaar na hun afstuderen, worden de jongeren door drama weer teruggetrokken naar het stadje, waar ze samen opgegroeid zijn. Het hangt opnieuw van hen af of Riverdale gered kan worden.

Ben je benieuwd naar de hele lijst van nieuwe films en series op Netflix in maart? Neem dan gerust een kijkje!