Fast & Furious

Vanaf 1 december zijn alle films van The Fast and Furious te bewonderen. Perfect om te gaan bingewatchen dus! The Fast and the Furious is een populaire Amerikaanse franchise van een reeks actiefilms over illegale straatraces en criminele activiteiten, waarvan het eerste deel in 2001 werd uitgebracht. Met onder andere bekende acteurs als Vin Diesel, Paul Walker (R.I.P.), Michelle Rodríguez, Tyrese Gibson en Jason Statham. Zo is in het eerste deel te zien hoe Dominic Toretto, gespeeld door Vin Diesel, een leider van een straatbende is die ervan verdacht wordt dat hij dure spullen heeft gestolen. Vervolgens zoekt undercoveragent Brian O’Conner, gespeeld door Paul Walker uit wie er verantwoordelijk is voor deze diefstallen en mengt zich dus undercover in de bende. Echter wordt hij niet lang daarna goed bevriend met Dominic en wordt hij zelfs verliefd op zijn zus, waardoor hij voor een moeilijke keuze komt te staan. Zijn vriend verraden of stoppen met zijn carrière als undercoveragent. Uiteraard zijn alle andere delen weer een vervolg, maar waar het in deze filmreeks vooral om draait zijn de illegale straatraces in snelle racevoertuigen.

Love Again

Vanaf 12 december 2023 is de film Love Again op Netflix te bewonderen. De film gaat over een vrouw die helaas op tragische wijze haar verloofde heeft verloren. Uit wanhoop stuurt ze romantische berichten naar zijn oude telefoonnummer. Het blijkt dat zijn oude nummer is toegewezen aan een man die aan de andere kant van de stad woont en na wat sms-contact blijkt dat hij ook last heeft van liefdesverdriet. Uiteindelijk ontmoeten ze elkaar en krijgen ze al snel een goede band met elkaar. Toch kunnen ze het verleden niet achter zich laten. Op IMDb scoort Love Again een 5.9 van de 10 sterren.

Taken

Taken 1,2 én 3 zijn vanaf 15 december op Netflix te zien. Wanneer de 17-jarige dochter van ex-CIA’er Bryan Mills door een Albanese mensenhandelaar wordt ontvoerd in Frankrijk, doet de vader er alles aan om haar te redden. Als voormalig spion komt zijn spionnenervaring hierin goed van pas. Al vrij snel wordt de Albanese mensenhandelaar die zijn dochter heeft ontvoerd gevonden, maar alleen het redden van zijn dochter is voor Bryan niet voldoende en hij rust niet voordat hij de hele criminele bende heeft uitgeroeid.

Bekijk hieronder welke films er allemaal nog meer vanaf december op Netflix te zien zijn en bereid je maar vast voor (foto via Instagram @netflixnl):

Netflix verwacht in december 2023