The Power of the Dog

Charismatische rancher Phil Burbank wekt angst en ontzag op bij de mensen om hem heen. Wanneer zijn broer een nieuwe vrouw en haar zoon mee naar huis neemt, kwelt Phil hen totdat hij wordt blootgesteld aan de mogelijkheid van liefde.

The Power of the Dog is een internationaal geproduceerde film uit 2021, geschreven en geregisseerd door Jane Campion, met hoofdrollen voor Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Thomasin McKenzie, Kodi Smit-McPhee en Frances Conroy.

De film is vanaf vandaag, 1 december, nieuw te zien op Netflix.

 

The Unforgivable

The Unforgivable is een dramafilm uit 2021, geregisseerd door Nora Fingscheidt en geschreven door Peter Craig , Hillary Seitz en Courtenay Miles. Het is gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven uit 2009, geschreven door Sally Wainwright. In de film speelt Sandra Bullock een vrouw die vrijkomt uit de gevangenis, maar de samenleving beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ze gaat op zoek naar het zusje dat ze destijds moest achterlaten. De cast bestaat verder uit Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan en Viola Davis.

The Unforgivable is vanaf 10 december te zien op Netflix.

 

Don’t look up

Don’t Look Up is een Amerikaanse komedie die geschreven en geregisseerd werd door Adam McKay. In de cast schitteren Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett en Rob Morgan. Twee astronomen gaan op mediatour om te waarschuwen dat er een allesvernietigende komeet op weg is richting de aarde. Niemand is geïnteresseerd in het nieuws, maar het lijkt op de aarde van de wereld.

Don’t look up is vanaf 24 december te zien op Netflix.

 

Heb jij binnenkort een date gepland staan en vind je deze nieuwe films niet zo geschikt? Bekijk dan onze lijst van de beste Netflix & Chill films.