De verhaallijn van Furosia

Furiosa is de nieuwste toevoeging aan de inmiddels wel al behoorlijk legendarische Mad Max-saga, en het belooft een groots en adrenaline-pompend avontuur te gaan worden. De film is een prequel op het spectaculaire Mad Max: Fury Road. De film is een backstory van één van de meest iconische personages uit de originele en knotsgekke Mad-Max films: de gelijknamige Furiosa.

In de film heb je een wereld waar de mensheid behoorlijk aan de rand van de afgrond staat. We volgen de jonge Furiosa, gespeeld door de getalenteerde en uiterst charismatische actrice Anya Taylor-Joy, op haar meeslepende reis. Gedreven door een verlangen naar vrijheid en gerechtigheid, neemt ze het in de film op tegen de gemene heersers en meedogenloze bendes in een strijd om te overleven.

Bekijk hier de trailer van Furiosa: A Mad Max Saga:

Wie spelen er in de Mad Max-prequel?

Naast dus de schitterende Anya Taylor-Joy in de rol van Furiosa, worden we getrakteerd op een ensemblecast waar je u tegen zegt. Chris Hemsworth (bekend als Thor uit de Avengers films) schittert in de film als een mysterieuze en charismatische slavenhandelaar, terwijl acteur Yahya Abdul-Mateen II zijn talenten vertoont als de meedogenloze krijgsheer die Furiosa’s pad zal gaan doen kruizen.

De film verdient nog veel meer strepen door de participatie van de legendarische acteur Hugh Keays-Byrne, die opnieuw zijn rol vertolkt als de angstaanjagende Immortan Joe. Met een cast van dit torenhoge kaliber staat Furiosa klaar om de kijkers mee te slepen in een wereld vol spanning en emotie.

De nieuwe film krijgt goede recensies op IMDb en Rotten Tomatoes

Doet de film het ook goed wat betreft cijfers? Jazeker! IMDb fanaten hebben Furiosa met open armen ontvangen. Met een verbluffende score van 8,0/10, gebaseerd op de eerste reacties en recensies, laat deze film een blijvende indruk achter op het publiek.

Ook op Rotten Tomatoes doet de film het verpletterend goed. Zo geven zowel de critici (90%) als de normale filmfanaten (90%) het uiterst hoge scores.

Kortom, bereid je voor op een rit vol actie, emotie en adrenaline wanneer je de bioscoopzaal binnenkomt om Furiosa te bekijken. Het is tijd om je vast te klampen aan je stoel en jezelf onder te dompelen in de waanzin van de Mad Max Saga. Furiosa wacht op je en is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hier wat Tweets van uiterst enthousiaste filmgekken:
tweet
tweet
tweet