Een auto is niet genoeg voor Jon Olsson

De topsporter van weleer heeft een duidelijke voorkeur voor mooie auto’s. Zo weten we dat hij ooit een Lamborghini Huracán heeft gehad, maar ook een Lamborghini Murcielago, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Audi RS6 DTM, Rolls-Royce Wraith en een Rebellion R2K staan op zijn lijstje. Met andere woorden, Jon Olsson weet waar hij het over heeft als het op auto’s aankomt.

Blijkbaar kan hij ondanks zijn ervaring met auto’s uit het duurdere segment het niet nalaten om af en toe iets nieuws te kopen. Zo rijd hij tegenwoordig rond is een Land Rover Defender. Met zeven zitplaatsen is het allerminst een bescheiden model.

 

Jon Olsson en zijn liefde voor auto’s

Wat betreft Jon Olsson is het geen zonde om te pronken met wat je hebt en veelvuldig worden zijn volger op social media getrakteerd op de luxe leefstijl van de sporter. Daarbij steekt hij zijn liefde voor luxe wagens en andere vaartuigen niet onder stoelen of banken. Na de recente aankoop van een jacht had hij blijkbaar nog genoeg geld over om zichzelf te verwennen met een Land Rover Defender. Feitelijk is de wagen geen showobject, maar heeft het een praktische functie.

De Defender is ideaal op Cyprus

Nu hij op Cyprus woont is een Lamborghini leuk, maar echt veel zal hij er niet in rijden. Daar komt bij dat hij nu ook moet wennen aan het gezinsleven en dus is een wat ruimere wagen wat zinvoller. De oplettende lezer weet natuurlijk dat hij ook al een Rolls-Royce Phantom bezit, maar daar val je natuurlijk wel enorm mee op. Of dat met de Defender heel anders zou zijn kun je je afvragen natuurlijk.

Zoals eerder gezegd: deze man heeft een uitbundige lifestyle. Bekijk maar eens het gruwelijke vrijgezellenfeest van Jon Olsson. Jaloersmakend vet.