De kleine Argentijn verdient bakken met geld

De 33-jarige Lionel Messi is voor veel mensen geen onbekende naam. Hij speelt al jaren voor één van de beste clubs ter wereld: FC Barcelona. En dat hij daar een flink zakcentje mee kan verdienen, is aan alles duidelijk. Momenteel heeft Lionel Messi namelijk een salaris van 28,7 miljoen euro per jaar. Het is ook te bizar voor woorden wat hij verdient voor een Instagram-post.

Daarmee kan hij heel wat leuke dingen doen en kopen. Zo kocht hij onlangs een prachtig appartement in Miami. Een appartement waar je je supercar écht ontzettend dichtbij je kan hebben. Hij betaalde een flinke smak geld voor dit optrekje in de Porsche Design Tower.

lionel-messi-miami-porsche

Lionel Messi koopt luxe appartement in Miami

€ 8.17 miljoen, dat is het appartement, of beter gezegd, het penthouse waard van Lionel. Niet alleen heeft dit appartement uitzicht op de prachtige oceaan, maar het heeft ook een lift voor je auto’s. Het complex bevindt zich naast het strand van Sunny Isles in Miami. Parkeren zou, niet alleen vanwege de drukte maar ook door de kleine hoeveelheid parkeerplekken in de stad, vrij lastig worden voor de bewoners van deze toren. Gelukkig heeft Porsche, de maker van dit complex, daar iets voor bedacht.

Er is namelijk een autolift in de toren geplaatst, waarmee elke bewoner zijn of haar auto naar de etage van hun appartement kan brengen. Hiermee garandeer je jezelf een prachtig uitzicht op je auto én weet je zeker dat je auto veilig staat.

auto lift lionel messi porsche panamera

Het ultra luxe appartement

In het appartement heeft Messi heel wat ruimte tot zijn beschikking. Niet alleen is de woning prachtig ingericht, ook heeft het penthouse meerdere woonlagen die je met de open trap kan bereiken. Daardoor is het tóch één grote ruimte in plaats van allemaal verschillende gesloten verdiepingen. Waarom Messi daar is gaan wonen, kunnen we al een beetje raden. Er gaan namelijk geruchten rond dat hij een overstap zou maken naar een club in de VS. En laat er heel toevallig een groot stadion om de hoek van zijn nieuwe appartement staan.

appartement appartement 2