Shooter

Het derde seizoen van Shooter komt eraan. De eerste aflevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2018, dus let in de zomermaanden juli, augustus of september goed op. Ben je nog niet bekend met Shooter? Dan heb je nog genoeg tijd om de eerste twee seizoenen te bekijken. Het tweede seizoen van deze brute serie moest ingekort worden wegens een ongeluk van de hoofdrolspeler. We zijn dus benieuwd wat het derde seizoen voor ons in petto heeft.

House of cards

De immens populaire politieke serie komt dit jaar toch met een zesde en tevens laatste seizoen. Na alle seksuele aantijgingen tegen Kevin Spacey zal de show zonder hem verder gaan. Dit betekent wel dat de hoofdpersonage wegvalt en dat het verhaal een heel andere wending zal nemen met Robin Wright in de hoofdrol. Toch belooft Netflix dat de show er niet minder op wordt. Wanneer in 2018 de eerste aflevering te zien zal zijn, is vooralsnog onduidelijk.

 

Narcos

Narcos komt aankomende zomer met het vierde seizoen. De maanden juli, augustus en september moet je met argusogen bekijken als je niets wilt missen. Er was enige tijd twijfel of er daadwerkelijk een vierde seizoen zou komen door de dood van de locatiescout van Netflix. De veiligheid van de acteurs en actrises moest namelijk gewaarborgd worden. Netflix lijkt de draad weer opgepakt te hebben en het verhaal een andere draai mee te geven. We hebben de trailer van het eerste seizoen toegevoegd als je je geheugen weer moet verfrissen of nog nooit de serie hebt gezien. Kijken dus.

 

Homeland

Het zevende seizoen van Homeland is vanaf deze maand te zien op BNNVARA, waarna het circa een klein jaar duurt voordat het op Netflix te zien is. De première van de eerste aflevering van seizoen zeven zal dan in één van de maanden januari, februari of maart 2019 zijn. Het verhaal gaat over intriges op het hoogste niveau. Een CIA-agent is er namelijk van overtuigd dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al-Qaida. Bekijk de trailer van het meeslepende zevende seizoen.

Game of Thrones

Het zal je niet ontgaan zijn dat er zijn hordes fans die Game of Thrones op de voet volgen. Er lopen verschillende verhaallijnen door de serie die uiteindelijk ook weer bij elkaar komen. Intriges, complotten en gevechten wisselen elkaar af en dit heeft gezorgd voor veel seizoenen, zo ook een achtste en laatste seizoen. Dit laat nog wel op zich wachten want het is pas in 2019 te zien op HBO. Het laatste seizoen zal maar zes afleveringen bevatten, maar die zullen mogelijk wel een stuk langer zijn. Er zijn nog vele seizoenen te gaan als je nog niets van deze serie hebt gezien, dus pak je kans.

 

Zowel 2018 als 2019 zullen goede jaren worden voor het kijken van je favoriete series. Als je de nieuwste films wilt checken, dit zijn de films die in maart uitkomen.