Death Wish

Een van de films die je in maart zeker moet bekijken is Death Wish. Bruce Willis gaat wederom los in deze film wanneer zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval. Zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie doet niets. Do we need to say more?

Release datum: 8 maart

 

Tomb Raider

In deze nieuwe versie van Tomb Raider besluit Lara Croft, de dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween, het raadsel van de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Ze laat alles achter zich en vertrekt naar een mythtisch eiland, vlak voor de kust van Japan.

Release datum: 15 maart

 

LBJ

Nadat de machtige senator Lyndon Baines Johnson in 1960 de democratische voorverkiezingen verliest van senator John F. Kennedy, stemt hij er mee in om de running mate van zijn rivaal te worden.

Release datum: 15 maart

 

Pacific Rim: Uprising

In dit lijstje met films mocht ook ‘Pacific Rim: Uprising’ niet ontbreken. In deze film gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Het belooft een waar gevecht te worden.

Release datum: 22 maart

 

Hostiles

De film toont hoe een legerkapitein een stervend Cheyenne opperhoofd en zijn familie terugbrengt naar hun geboortegrond. Tijdens deze tocht ontmoeten zij een jonge weduwe waarmee ze hun krachten bundelen om alle vijanden die op hun pad komen te overwinnen.

Release datum: 29 maart