Nieuw op Netflix in week #13: vooral nieuwe series

Tot nu toe is 2020 een bewogen jaar. Aangekomen in de dertiende week van dit jaar alweer, richten wij ons weer op alle films en series die nieuw op Netflix verschijnen. Laat je verrassen door het diverse aanbod en voeg deze nieuwe series en films aan je lijst toe te voegen.

The Decline

Deze Canadese thriller speelt zich af in Nord-du-Quebec. Dit is de dunst bevolkte Canadese regio en wordt getypeerd door kou en uitgestrekte vlaktes. Hoofdpersoon Antoine raakt er van overtuigd dat de wereld aan z’n einde is gekomen. Hij voegt zich daarom bij een groep ‘survivalists’ die in een groot trainingskamp worden voorbereid op het einde der tijden. Het gevoel van saamhorigheid verdwijnt echter al gauw. Wanneer er mysterieuze dingen gebeuren slaat de sfeer om naar ‘survival of the fittest’. Vanaf 27 maart is de film nieuw op Netflix te zien.

 

Ozark – seizoen 3

We schreven het eerder al: Ozark Seizoen 3 wordt spannende dan ooit. In de serie staat vader Marty centraal. Na een uit de hand gelopen klus in het criminele circuit, wordt hij gedwongen te verhuizen en een grote som geld wit te wassen. De plaatselijke onderwereld van zijn nieuwe onderkomen, Ozark, komt hier al gauw achter. In seizoen 3 staan onder andere het geopende casino en het huwelijk tussen Marty en Wendy centraal. Vanaf 27 maart kunnen we eindelijk genieten van de afleveringen die dan nieuw op Netflix zullen verschijnen.

 

Suits – seizoen 7B

Alweer het zevende seizoen van deze serie komt binnenkort online. Van mooie pakken tot mooie vrouwen: Suits heeft het allemaal. Nadat bekend werd dat ze met prins Harry zou trouwen, werd ook duidelijk dat seizoen 7 van Suits het laatste seizoen werd van Meghan. Daarom kunnen we in dit seizoen nog één keer genieten van haar beste scènes als Rachel Zane. Verder staan in 7B een huwelijk te wachten en een aantal nieuwe zaken. Vanaf zaterdag 28 maart staan de afleveringen online.

 

Freud – seizoen 1

Sigmund Freud kennen we wellicht nog uit de studieboeken of geschiedenislessen. Deze psycholoog was ongelofelijk vooruitstrevend en belangrijk voor hedendaagse psychologische wetenschap. Tegelijkertijd kan de naam van de psychische onderzoeker nogal saaie associaties bij je oproepen. Daar kan nu verandering in komen. De psycholoog wordt nieuw leven in geblazen met deze serie. Daarin zal hij samen met een helderziende en een inspecteur een aantal mysteries moeten oplossen in het Wenen van de 19e eeuw. De serie krijgt dus een groot detective gehalte. Vanaf vandaag staat Freud online.