Nieuwe actieseries op Netflix (20 september t/m 26 september)

Week #38 heeft weer wat nieuws voor ons in petto. Sinds vorige week kunnen we genieten van een nieuw seizoen van S*x Education, maar deze week heeft weer gekke nieuwe actieseries voor ons in petto. De maffia, oorlogservaringen, ontvoeringen, coke en wat nog meer. Deze week staat vol verassingen en cadeautjes. Dit zijn twee need to watch series.

Jaguar

De oorlog is net afgelopen, de Nazi’s zijn gevlucht. Spanje werd een thuis voor honderden overlevenden van het Mauthausen kamp, waaronder een jonge Spaanse vrouw die haar familie is verloren in het kamp. Deze vrouw heeft een groep mensen gevonden die achter gevluchte Nazi’s aangaat. Zij wil in de groep komen omdat ze de man die haar vader heeft vermoord wil pakken. Is dit wel de beste keuze? En gaat deze groep het toelaten? Bekijk vanaf woensdag 22 september het eerste seizoen op Netflix.

Zie hieronder de trailer.

 

Ganglands

Wanneer twee vrouwelijke dieven bij de verkeerde mensen coke stelen, verandert hun beide levens. De mensen van wie ze hadden gestolen bleken bij de maffia te horen, een maffia die direct wraak koestert en een van de twee vrouwen ontvoert. De andere vrouw gaat met een bekende van het slachtoffer op zoek naar de maffia om haar te bevrijden. Eenmaal bij de maffia wordt ze verteld dat ze 300 kilo coke moeten terugbrengen om haar hun vriendin terug te krijgen. Kortom: een verhaallijn met heel veel actie. Ganglands kan je vanaf 24 september zien op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer.

 

Dit waren dan de twee series die in de spotlights staan. Natuurlijk zijn er ook mensen die helemaal niet van series houden en toch liever films gaan kijken. Ben jij nou één van de personen die bij dat clubje hoort? Check dan zeker de beste films op Netflix volgens IMDb.