Fitgirl Nienke van Schijndel op Instagram

We moeten zeggen dat er niet heel veel bekend is over het privéleven van deze fitgirl. Echter kunnen wij al best veel uit haar Instagram-pagina alleen halen. Ondanks dat we niet veel over haar weten, kunnen we wel stellen dat Nienke van Schijndel een échte schoonheid is. Ze staat regelmatig in de sportschool en dat valt zeker te zien. Nienke showt haar killerbody namelijk maar al te graag op social media en dat is haar goed recht. Een strakke buik en een bilpartij waar je u tegen zegt en de looks van een filmster; wat wil je nog meer?

Echter laat ze zichzelf niet alleen zien in sportkledij. We mogen haar ook bewonderen in de mooiste lingeriesetjes. Ze poseert van alle kanten op allerlei plekken; op straat, op een stoel, voor een gordijn, in de keuken, je kunt je het zo gek niet bedenken. Maar elke keer is het weer een plaatje.

Een fun fact over deze dame. Stiekem is ze naast haar beauty ook een beetje een geek. We zagen na wat “onderzoek” namelijk ook een foto voorbij komen van haar game set-up, blijkbaar een echte gamergirl dus. Of deze daadwerkelijk van haar is, of dat ze die eventjes heeft geleend voor de foto weten we natuurlijk niet. Toch blijft de gedachte erachter leuk.

Als je nu nog niet overtuigd bent om Nienke van Schijndel te gaan volgen, dan weten we zeker dat de onderstaande foto’s je wel zullen overtuigen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke (@nienke.fitness)