Nienke Plas koopt een nieuw huis in Amsterdam

Nienke Plas werd bekend door haar YouTube-kanaal, waar ze vanaf 2016 vlogs plaatste onder de naam Shitty Diary. Die waren zo’n razend succes dat ze in 2019 twee Televizier-Ster awards won. Chapeau! 

 

In 2018 deed ze mee aan Expeditie Robinson, kreeg ze haar eerste filmrol en presenteerde ze Zon, Zuipen, Ziekenhuis. Ondertussen heeft ze al heel wat keren op tv te zien geweest. Maar daar houdt het nog niet op, want Nienke maakt ook nog muziek en is te zien in de theaters met haar voorstelling Van de hak op de tak. Nienke Plas zit dus niet graag stil en nu heeft ze een huis gekocht samen met haar man Resley Stjeward. Samen hebben ze twee kinderen. Op Instagram deelde Nienke een video waarin ze samen met Resley dansen in hun nieuwe huis en op YouTube geven de twee alvast een rondleiding. 

 

Het huis dat Nienke Plas en haar man Resley gekocht hebben is een twee-onder-een-kapwoning met drie woonlagen. Hun nieuwe woning heeft een oppervlakte van maar liefst 245 vierkante meter, dus het gezin woont ruim. Het perceel is in totaal maar liefst 589 vierkante meter. De achtertuin ligt aan het water, met ruimte voor een bootje aan de steiger.

De woning heeft een modern interieur met veel wit en donkere marmeren vloeren. Er zijn in totaal vijf slaapkamers en maar liefst drie badkamers. Als de twee het gezin nog verder willen uitbreiden, is daar dus meer dan genoeg ruimte voor. De typerende glas-in-loodramen waren al eerder te zien in een post van Nienke toen ze aankondigde het huis gekocht te hebben.

huis nienke plas youtube
Foto: Barnhoorn Vermeer Makelaars

Wat heeft het huis gekost?

Er hing een flink prijskaartje aan deze woning. Het huis in Amsterdam heeft Nienke Plas en Resley maar liefst 1,3 miljoen gekost, maar ze zijn er dolblij mee. Het ziet er ook zeker niet verkeerd uit en is met alle ruimte het geld waarschijnlijk meer dan waard.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis:

achtertuin nienke en resley in amsterdam gekocht
Foto: Barnhoorn Vermeer Makelaars
moderne keuken twee-onder-een-kapwoning
Foto: Barnhoorn Vermeer Makelaars
achtertuin nienke en resley in amsterdam gekocht
Foto: Barnhoorn Vermeer Makelaars