Maak kennis met Chantal Janzen

We kunnen ons niet voorstellen dat je Chantal Janzen niet kent. De actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducent gaat al jarenlang mee en is een vaste waarde op de televisie.

Sinds 2005 is ze voornamelijk aan het presenteren geslagen. We kennen haar onder andere van programma’s zoals Chantals Pyjama Party, Beat the Champions en Oh, wat een jaar! Voor het laatste programma besloot Chantal Janzen zichzelf in een wel heel bijzonder jasje te steken.

Een Instagram-foto met een opvallend uniform

Bij Oh, wat een jaar! behandelt Chantal samen met haar gasten elke zaterdagavond een nieuw jaar. Ze hebben vragen en opdrachten voor dit jaar bedacht, het decor aangekleed zoals het er in dat jaar uitzag en zelf doet ze ook mee. Zowel Chantal als haar gasten kleden zich ook in de kledij die toen in de mode was.

Voor de aflevering van zaterdag trok Chantal een hele mooie outfit aan. Zij besloot zich namelijk in een schooluniform te hijsen zoals Alicia Silverstone in de film Clueless.

Nu hijst Chantal zich in een schooluniform, maar de andere keer gaat ze juist uit de kleren. Ze ging namelijk voor een magazine uit de kleren en plaatste dit op Instagram.