Nicolette Kluijver is van alle markten thuis

Nicolette Kluijver, de Nederlandse tv-persoonlijkheid geboren in Hilversum op 29 september 1984, is niet zomaar een presentatrice, maar een energiebom met een flinke dosis charisma.

Maar laten we teruggaan naar het begin. Nicolettes avontuur begon in Hilversum, maar op haar tiende verhuisde ze met haar ouders naar het bruisende Almere. Wat ze toen nog niet wisten, was dat ze een toekomstige ster aan het opvoeden waren. Het bleek namelijk dat Nicolette de hele dag door zong. Haar moeder besloot haar op tienjarige leeftijd aan te melden voor “Kinderen voor Kinderen on Tour,” waar ze maar liefst twee keer solo het nummer “Mama is morgen van mij” zong. Op haar zestiende begon Nicolette te werken bij de lokale omroep in Almere.

Op haar zeventiende werd ze ontdekt door het modellenbureau Elite Model en ging ze drie jaar lang de hele wereld over als model voor merken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star. Tussen 2002 en 2005 maakte ze ook een paar verschijningen als figurant in de soap “Goede tijden, slechte tijden.”

Daarna ging ze aan de slag met het presenteren van het programma “6pack” en dook ze in augustus 2006 in de wereld van “Spuiten en Slikken” bij BNN, zowel voor als achter de camera. En de rest is geschiedenis. De blonde presentatrice heeft een tv-cv waar je ‘u’ tegen zegt.

Nicolette Kluijver geniet van zon, zwembad en cocktails in zwarte bikini

Op een zonnige dag in een zonovergoten vakantieoord genieten Nicolette Kluijver en Dennis Weening samen van een kleine poolparty. Omringd door de stralende zonnestralen zitten ze ontspannen in zwembad, met een lekker wijntje. “It’s my party”, zo schrijft Nicolette bij de foto. Al is het ook de party van haar volgers, die worden getrakteerd op een prachtige bikinifoto van Nicolette.

Bekijk hieronder de bikinifoto van Nicolette Kluijver:

Nicolette Kluijver