Wie is Nicole Sietsema?

Wij mannen hebben een zwak voor vrouwen met een leuke lach en lichte ogen. Dat is precies de combinatie die de Nederlandse Nicole Sietsema bezit. Ze gaat door het dagelijks leven als succesvol model en voor deze carrière reist zij de hele wereld over. Op haar Instagram is te zien dat zij al shoots heeft mogen doen in onder andere Zweden, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

Verder staat Nicole ook regelmatig model voor grote merken als Christine le Duc en Omoda. Maar hier blijft het niet bij. Ze heeft namelijk ook een aantal keer op de cover van een magazine gestaan en is ook ambassadeur van Hunkemöller, waardoor je haar regelmatig kan spotten in de stijlvolste lingerie of spannende outfits.

Ook timmert Nicole Sietsema lekker aan de weg op sociale media, en dat is natuurlijk ook niet zo gek als je er zo goed uit ziet als Nicole. Ze heeft op dit moment maar liefst ruim 72.000 volgers op Instagram en dat zal de aankomende jaren hoogstwaarschijnlijk alleen nog maar gaan stijgen. Deze volgers verblijdt zij regelmatig met de leukste foto’s op hun tijdlijn. Zo plaatst zij de ene na de andere foto in lingerie of bikini. Maar weet zij ook heel goed hoe zij haar volgers kunt verrassen met classy outfits tijdens shoots.

Naast haar leven als model kunnen we op Instagram ook een glimp opvangen van Nicole haar privéleven. Hierbij is te zien dat de blondine houdt van lekker eten, sporten en tijd voor zichzelf door middel van uiterlijke verzorging. Kortom, Nicole is een drukke dame, maar weet dus ook heel goed hoe zij zichzelf optimaal kan verzorgen en dat is iets wat wij enorm kunnen waarderen. Zie hieronder de mooiste foto’s van Nicole (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Sietsema (@nicolesietsema)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Sietsema (@nicolesietsema)