Nicol Kremers deelt gewaagde foto’s

Nicol Kremers heeft sinds de breuk met Massa Is Kassa – ster Peter Gillis een account aangemaakt waarop ze pikante foto’s deelt. Tegen betaling kunnen mensen zich aanmelden voor haar profiel en zo kunnen zij van deze exclusieve beelden genieten. Ze vertelt dat ‘ze hier erg lang over na heeft gedacht’. Sinds haar breuk met Peter vond ze dat het een keer tijd werd voor een nieuw avontuur. Voor maar 20 dollar per maand zit je op de eerste rij naar de pikante content van Nicol te kijken. 

Nicolleke onder de Spaanse zon en haar nieuwe tattoo

Op dit moment is Nicol lekker vakantie aan het vieren onder de Spaanse zon. Samen met een aantal vrienden zit ze in Marbella al haar zorgen te vergeten. Aan haar Instagram stories is te merken dat Nicol erg aan het genieten is. Zo kwam ze gister dan ook op een gigantisch goed idee. Haar idee was om een Premium Snapchat te beginnen. Voor €50,- kan je haar account bekijken. Nu ze niet meer met Peter is, dient ze zelf voor brood op de plank te zorgen.

Nicol is dus lekker op vakantie. Op haar Instagram liet ze dan ook aan haar fans weten dat ze even langs de tattooshop is gegaan. Op haar Instagram story zag je Nicol op een zwarte stoel liggen met haar top een stukje omhoog en haar broek een beetje naar beneden. Op haar achterste zie je een wit schuimlaagje zitten. Wat voor tattoo zal ze hierachter verbergen? Klik hier om de foto van Nicol Kremers te zien.