De breuk van Peter Gillis en Nicol Kremers

Ongeveer 1.5 maand geleden kwam de relatie van multimiljonair Peter Gillis en Nicol Kremers tot een eind. Tussen de twee was een hoop drama de laatste paar jaar. Nicol zou zijn vreemdgegaan op Peter en er werd ook een rechtszaak gestart tegen de multimiljonair omdat hij Nicol mishandeld zou hebben. Nicol heeft echter geen aangifte gedaan en hierdoor kreeg Peter geen straf opgelegd. Ondanks de moeilijke tijd vond het koppel elkaar toch elke keer terug. Althans, zo leek het. Vorige maand hebben ze toch besloten om definitief een punt achter de relatie te zetten.

Nicol Kremers verdient haar geld nu online

De breuk zag er niet goed uit voor Nicol. Ze moest nu een manier vinden om aan haar eigen geld te komen en heeft dat op verschillende manieren geprobeerd. Sinds kort heeft ze besloten een account te beginnen op een website waarop men uitdagende content deelt. “Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier een nieuw avontuur te starten!”, schreef ze onder een pikante foto van haarzelf.

Hoe werkt dit dan? Mensen kunnen zich voor een bepaald bedrag inschrijven om toegang te krijgen tot het account van Nicol. Tot nu toe is ze hier zeer succesvol in en lijken er veel mensen te zijn die interesse hebben in haar content. Op haar eerste dag als gebruiker abonneerden 3000 fans zich op haar kanaal, die allemaal zo’n €20 per maand betalen. De helft daarvan mag ze in haar zakken steken. Dit houdt dus in dat ze binnen in dag €30.000 verdiende. Een bedrag waar veel mensen één jaar voor moeten werken.