Prachtige woning in Schiedam te koop op Funda

Er staat momenteel een opmerkelijke benedenwoning te koop op Funda. De woning is gelegen in Schiedam, aan de Halleystraat 23 a. Je vindt de woning in de Rotterdamsedijk, een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Ook is deze buurt vrij rustig, kijkend naar de bevolkingsdichtheid. Dit prachtige tweekamer appartement heeft een woonoppervlakte van 73 m2 en een interieur waar je versteld van zult staan.

De woning is goed bereikbaar met de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts twee minuten rijden. Ook zijn er in de buurt veel voorzieningen en ligt de woning op loopafstand van een treinstation, supermarkt en het centrum van Schiedam.

Een hotel chique interieur

Deze woning is gebouwd in 1930 en is sinds de aanschaf in 2020 volledig uitgebouwd en intern geheel gerenoveerd. De afwerking is ontzettend mooi gedaan en op de Funda website is te lezen dat deze stijl ‘hotel chique’ genoemd wordt. Deze stijl kenmerkt zich door een opgeruimde luxe uitstraling waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen.

woning funda schiedam goedkoop stijlvol visgraat

Een goed voorbeeld daarvan is de eikenhouten visgraatvloer of de keuken met een schitterend werkblad, stijlvolle details en mooie apparatuur. Ook de badkamer is met een goed oog voor detail ingericht. Met gouden kranen, marmeren details, een riante inloopdouche én een vrijstaand bad is deze badkamer de plek om na een zware dag heerlijk tot rust te komen. De openslaande deuren geven toegang tot de gezellige tuin (gelegen op het zuidoosten) waar de kids kunnen spelen of waar je zelf heerlijk van het zonnetje kunt genieten op een zomerse dag.

Wat is de vraagprijs van de ‘goedkope woning’ op Funda?

Deze prachtige woning in Schiedam staat op Funda te koop voor een opmerkelijk zachte prijs. De vraagprijs bedraagt volgens Funda slechts € 295.000. Een hartstikke mooi prijskaartje voor deze luxe benedenwoning. Dit heeft er bovendien voor gezorgd dat de status momenteel ‘onder bod’ is. Zie hieronder een paar foto’s (bron: Funda):

Woning Funda Schiedam

Woning Funda Schiedam