Nico Rosberg na zijn Formule 1-carrière

Nico Rosberg (37) is een voormalig Formule 1-coureur die tijdens zijn carrière voor zowel Williams als Mercedes heeft mogen racen. De Duitser was van 2006 tot 2016 actief in de koningsklasse van de racesport. De oud sportman heeft een mooie carrière achter zich waar hij met trots op terug kan kijken. In zijn loopbaan heeft de Duitser ook flink wat geld verdiend, zoals de meeste coureurs op dat niveau. Hij leidt momenteel ook een erg luxe leven en geeft zin fans graag een kijkje in dit leventje. Zo heeft hij een YouTube-kanaal waar hij zijn vlogs deelt. In een video liet Rosberg zijn prachtige aankoop voor op het water zien: een superjacht waar de meeste mensen alleen van kunnen dromen.

Het superjacht van de Duitser ligt in Monaco

In een van Nico Rosbergd YouTube-videos geeft hij een rondleiding op het patserige bootje. De waarde van het jacht wordt geschat tussen de 4.9 miljoen en 5.5 miljoen euro. De naam van het 24 meter lange superjacht is The Sunreef 80 Eco. Hij is namelijk speciaal ontworpen met moderne groene technologie. Het jacht heeft voor deze prijs dan ook uiteraard ultiem comfort aan boord.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NICO ROSBERG (@nicorosberg)

Een mix van comfort en duurzaamheid

Het ontzettend luxe en ruime jacht is groot genoeg voor maar liefst 16 mensen aan dek. De boot beschikt over ligstoelen en extra banken om comfortabel te genieten van de prachtige wateren. ”Bij de The Sunreef 80 Eco draait alles om duurzaam en verantwoord zeilen, we vertrouwen op hernieuwbare energie en het meest innovatieve zonne-energiesysteem in de sector met waterkrachtopwekking”, zegt Francis Lapp, de oprichter van Sunreef Yachts.

Het jacht kan dankzij  het hydro-opwekkingssysteem tot 15 kWh aan energie terugwinnen uit alleen de rotatie van de propeller tijdens het zeilen. Nico Rosberg is in ieder geval ontzettend blij met zijn aankoop, hij zal dan ook hele mooie reizen op de planning hebben staan.Zie hieronder de YouTube-video waarin Nico Rosberg zijn nieuwe jacht laat zien: