Waar gaat de docuserie Quiet On Set over?

De meeste acteurs in de documentaire zullen je herinneren aan je kindertijd, want velen waren te zien in de programma’s zoal Sam and Cat, Victorious en Icarly. Bij de grote televisiezender Nickelodeon ging er behind the scenes echter ongelooflijk veel mis. Er zou namelijk spraken zijn geweest van grensoverschrijdend gedrag, mishandeling en er zou een dominante manier van communicatie zijn. Dit is niet de eerste keer dat een acteur een boekje open doet over de cultuur bij de televisiezender. Jennette McCurdy schreef eerder een boek over haar periode als actrice bij Nickelodeon.

De acteur Jared Drake Bell, die te zien was in het programma Drake en Josh, is een van de velen die zijn verhaal in de documentaire Quiet On Set deelde. Hij vertelt dat hij door zijn dialoogcoach fysiek misbruikt is. Jared zweeg jarenlang omdat hij bang was zijn carrière te verliezen. Later vertelde hij het aan zijn moeder, die gelijk contact had opgenomen met de politie. In de documentaire deed niet alleen Jared zijn verhaal, maar ook actrice Alex Nikolas doet een boekje open, ook wel bekend van Zoey 101. In de andere delen van de serie doen Johnson, Katerina, Kyle Sullivan en Giovonnie ook hun verhaal.

In de docu wordt veel gesproken over de producer van de grote televisiezender, Dan Schneider. Ondanks dat hij een succesvolle televisieprogramma’s verzon, was hij op de set allesbehalve vriendelijk. Niemand durfde tegen hem in te gaan vanwege zijn harde woorden en de manier hoe acteurs aanraakte, waardoor zij zich onveilig voelden.

Bekijk hier de trailer van de docuserie Quiet On Set:

 

Wat vinden de kijkers van de serie?

Pp IMDb scoort Quiet on Set momenteel 7.9 van de 10 sterren. Daarnaast lieten de kijkers op X (Twitter) weten wat zij van de serie vonden:

Reactie docuserie Quiet on Set

reactie Quiet on Set

reactie Quiet on Set