Waar gaat The Beautiful Game over?

Stap binnen in de wereld van de voetbalfilm The Beautiful Game, waar de energie van voetbal zich vermengt met het hartverscheurende verhaal van dakloze Britse voetballers. Onder leiding van de charismatische Coach Mal, gespeeld door niemand minder dan acteur Bill Nighy, nemen ze de uitdaging aan om van Londen naar Rome te reizen. Hun missie? Deelname aan het prestigieuze Homeless World Cup voetbaltoernooi. Maar het gaat niet alleen om het spel op het veld. Het gaat om de emotionele reis die deze mannen doormaken, zowel binnen als buiten het veld.

Op het laatste moment voegen ze de talentvolle spits Vinny toe aan hun team, gespeeld door Micheal Ward. Maar Vinny draagt zijn eigen lasten en demonen met zich mee. Zal hij in staat zijn om zijn persoonlijke gevechten te overwinnen en het team naar de overwinning te leiden? Of zal zijn verleden hem blijven achtervolgen en hun kansen dwarsbomen?

Bekijk hier de trailer van The Beautiful game:

 

Wie spelen er in de film?

Bill Nighy, de bekroonde acteur die ons eerder betoverde in films als Love Actually (2003) en About Time (2013), schittert als Coach Mal. Maar hij is niet alleen in deze cast van talent. Je kunt ook uitkijken naar het fenomenale acteerwerk van Valeria Golino, bekend van Rain Man, en Micheal Ward, beroemd vanwege zijn rol in de hitserie Top Boy.

De regie van deze film ligt in handen van Thea Sharrock, de visionaire regisseur achter eerdere successen als Me Before You (2016) en The One and Only Ivan (2020). Met haar unieke stijl en gevoel voor diepgang weet Sharrock het verhaal van The Beautiful Game tot leven te brengen op een manier die je erg zal ontroeren.

the beautiful game voetbal film netflix

Bekijk de voetbalfilm The Beautiful Game vanaf nu op Netflix

Klaar om meegevoerd te worden in dit meeslepende verhaal? Vanaf vandaag (29 maart 2024) staat The Beautiful Game klaar om gestreamd te worden op Netflix. Mis dit niet en bereid je voor om ondergedompeld te worden in een wereld waar voetbal niet alleen een spel is, maar een reis van hoop en moed.