Hij had eerder relaties met Bruna Marquezine

Voordat we het gaan hebben over Bruna Biancardi, gaan we het eerst even hebben over de relatie van Neymar en een andere Bruna. Bruna Marquezine is een actrice, geboren in 1995 in het Braziliaanse Rio de Janeiro. De 27-jarige Braziliaanse begon haar carrière al op zeer jonge leeftijd. Zo startte ze in 2002 al met acteren voor vele televisieseries en won daarmee maar liefst negen prijzen in vijf verschillende categorieën. Momenteel is Marquezine nog steeds actief in de filmwereld en lijkt ze ontzettend bekend te zijn op social media. Ze heeft maar liefst 3.8 miljoen volgers op Instagram en is zeker niet alleen in Brazilië een bekend gezicht.

Neymar en Bruna Marquezine ontmoetten elkaar in 2013 op een Braziliaans carnaval, waarna ze een relatie begonnen. Helaas duurde deze relatie slecht een jaar. Echter bleek dit niet het einde te zijn van de romance van de voetballer en de actrice Nog geen jaar later waren ze alweer in een relatie, die vervolgens wederom stuk liep wegens de lange afstand tussenbeide.

Na zeker zes jaar samen te zijn, is de relatie vier keer verbroken. Het ultieme voorbeeld van een knipperlichtrelatie? In 2018 hadden ze voor het laatst officieel een relatie, die nu helemaal over en uit lijkt te zijn. Neymar zijn hart is namelijk gestolen door een andere Bruna, eentje met de achternaam Biancardi.

Neymar verwacht een zoon met Bruna Biancardi

Momenteel is de baltovenaar samen met een nieuwe dame. Bruna Biancardi is (niet zo) toevallig een van de betere vrienden van de vrouw van Lionel Messi. Ze werkt als marketing manager en is zelf wegens haar enorme following op Instagram ook werkzaam als influencer.

Bruna Biancardi  heeft op Instagram officieel bekend gemaakt zwanger te zijn van de voetballer. In een Instagram-bericht vertelt Bruna gedroomd te hebben van dit moment en dat dit kind de liefde tussen de twee zal voltooien. ”Je komt terecht in een prachtig gezin, met een broer, grootouders, tantes en tantes die al zo veel van je houden!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)