Een hele hoop films worden binnenkort verwijderd van Netflix

Naast dat er met regelmaat weer nieuwe films en series op Netflix verschijnen, zijn er helaas ook een hoop films en series die verdwijnen. Aan het eind van deze maand, 30 juni om precies te zijn, verdwijnen er weer een aantal films. Hieronder valt ook de film the Revenant, met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Absoluut de moeite waard om nog even te kijken voordat hij weer van het platform verdwijnt.

Verhaallijn van The Revenant

The Revenant speelt zich af in 1823. Tijdens een expeditie in de ruige Amerikaanse wildernis worden avonturier Hugh Glass en zijn team aangevallen door indianen, waarna een hevige hinderlaag zal volgen. Op het nippertje weet hij te ontsnappen van de indianen, en zal hij moeten vluchten.  Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass behoorlijke gebeurtenissen. Bovendien breekt een barre winter aan, wat het overleven niet eenvoudiger maakt. Al met al belooft het een behoorlijk avontuur voor Glass te worden, waarin de kijker wordt meegesleept.

Check hieronder de trailer van The Revenant:

Regie en cast

De regie van de film is in handen van Alejandro G. Iñárritu. De hoofdrol van Hugh Glass wordt vervuld door Leonardo DiCaprio, die je hoogstwaarschijnlijk wel zal kennen van films als The Wolf of Wall Street of The Titanic. Ook Tom Hardy (The Dark Knight Rises & Inception), en Will Poulter (Maze Runner) zullen nog in de film verschijnen. Al met al genoeg goede acteurs om de film tot een absoluut succes te maken.

Reviews van critici

De critici zijn over het algemeen enthousiast over de film. Zo krijgt The Revenant een 8.0/10 sterren op IMDb. Ook krijgt de film op Moviemeter een 3.82/5 sterren. Op het platform Rotten Tomatoes lijken zowel de kijkers als de critici positief over de film. Zo krijgt hij een audience score van 84% en scoort hij 78% op de Tomatometer. Helemaal geen gekke scores, dus absoluut de moeite waard om te kijken. The Revenant is tot 30 juni op Netflix te zien.