De verhaallijn van ‘The Kitchen’

De nieuwe Britse film op Netflix gaat over Londen, dat er in de toekomst heel erg anders ziet dan het Londen van vandaag de dag. In de straten van Londen is het verschil tussen arm en rijk groter dan ooit tevoren. Izi probeert weg te komen uit ‘The Kitchen’, een van de laatste buurten in Londen waar nog mensen leven.

Plotseling komt Benji in het leven van Izi. Benji heeft nu moeilijke keuzes voor de boeg. In de toekomst van Londen zijn bijna alle huizen verdwenen. Izi en Benji hebben één taak, en dat is overleven en rond te reizen als bewoners van ‘The Kitchen’.

Check hieronder de trailer die op 19 januari 2024 te zien is op Netflix:

 

Reacties van Netflix-kijkers

De Britse scifi-film kent allerlei bekende gezichten, vooral van andere razendpopulaire Britse producties. Izi wordt gespeeld door Kane Robinson – ook wel bekend onder zijn artiestennaam Kano. Je kan hem herkennen van zijn grote rol in de hitserie Top Boy, waar hij in de huid kroop van Sully. Ook is er een grote rol weggelegd voor Jedaiah Bannerman, wie de rol van Benji vertolkt.

De Netflix-kijkers zijn hyped over deze nieuwe film. Hieronder selecteerden wij de reacties op X (voorheen beter bekend als Twitter) over de nieuwe trailer van the Kitchen: