Woonwagenperikelen in Nova Scotia

Dompel jezelf onder in de wereld van Trailer Park Boys, een geniale mockumentary die het leven op een woonwagenpark in de Canadese provincie Nova Scotia tot in de puntjes uitbeeldt. Sinds de start in 2001 hebben we de hilarische capriolen kunnen volgen van Ricky (Robb Wells), Julian (John Paul Tremblay), Bubbles (Mike Smith), en een kleurrijke cast van medebewoners die in en uit de gevangenis gaan, en ondertussen proberen te overleven in Sunnyvale Trailer Park.

Na zeven seizoenen en een spetterende special eindigde de serie in 2008, maar het verhaal ging door! In een ongekende move kochten de sterren zelf de rechten en lanceerden ze hun eigen streamingplatform, SwearNet. Met Netflix als partner werden nieuwe avonturen geboren, waarvan het achtste seizoen in 2014 het startschot gaf voor een reeks van nog eens vijf seizoenen.

Bekijk hier de trailer van de Trailer Park Boys:

Van woonwagen naar streaming succes

Wat de serie echt uniek maakt, is de briljante mockumentary-stijl. Lange shots, directe interacties met de crew, en een flinke dosis improvisatie geven de serie een onmiskenbaar gevoel van authenticiteit. En dat zijn niet zomaar lege woorden, veel van de meest iconische momenten waren niet eens gepland!

De serie begon letterlijk op de drempel van een echt woonwagenkamp, waardoor het authentieke gevoel tot in de kern doordringt. En het succes? Dat heeft een wereldwijd publiek veroverd! Met een IMDb score van 8,5 en een plaatsje op nummer 221 in hun lijst van best gewaardeerde series ooit, is het duidelijk dat Trailer Park Boys niet te missen is!

Klaar voor een lachkick door de Trailer Park Boys?

Dus, heb je zin om je buikspieren eens flink te trainen met het lachen? Zet je schrap voor een trip naar Sunnyvale Trailer Park en stream alle seizoenen van Trailer Park Boys op Netflix. Het is een gegarandeerde rit vol absurditeit, humor, en bovenal, onvergetelijke momenten!