Wie is Jaimie Vaes?

Deze Nederlandse schoonheid, Jaimie Vaes, is een Nederlandse styliste en presentatrice die bekend werd als de vriendin, later verloofde, van rapper Lil Kleine en de moeder van hun kind. Hun relatie liep in duigen. Na een hoop gezeur tussen de twee lijkt het weer wat beter te gaan. Ze hebben elkaar in de media volledig zwart gemaakt, maar dat lijkt nu verleden tijd. Liefde zit er niet meer in, maar voor het kindje kunnen ze elkaar wel weer in de ogen aankijken.

Als je echte interesse hebt in Jaimie Vaes is haar reality show, Jaimie: In The Vaes Lane, een echte aanrader. Hier laat ze een nieuwe kant van haarzelf zien toen haar leven echt op zijn kop stond.

Nieuwe bikini foto op Instagram

Zo af en toe post ze een leuk plaatje op haar Instagram-account. Nu ook op een prachtige foto, waar ze poseert in een op maat gemaakt bikini die haar fitte lichaam op alle manieren prachtig laat zien. De Instagramfoto is een samenwerking met het bikinimerk: Bayu The Label.

Met de caption: “Water what waters you.” krijgt deze foto de welverdiende aandacht. Laten we een moment nemen om deze powervrouw te eren met haar prachtige nieuwe Instagramfoto: