Vikings: Valhalla (seizoen 3)

Een grote serie die terugkeert voor zijn laatste seizoen is Vikings: Valhalla. De serie kreeg in 2021 een enorme bestelling van drie seizoenen, waarvan seizoenen 1 en 2 zijn uitgebracht in 2022 en 2023. Nu komt het volgende deel er dus aan.

Er is nog niet veel bekend over de verhaallijn van het derde seizoen, maar het belooft indrukwekkend te worden gezien het bloedvergieten dat plaatsvond in de laatste momenten van seizoen 2. Seizoen 3 van Vikings: Valhalla staat gepland om in 2024 op Netflix uit te komen.

 

Stranger Things (seizoen 5)

Een van de bekendste show van Netflix is natuurlijk Stranger Things. We moeten nog even wachten op het vijfde seizoen van de show, aangezien de makers nog bezig zijn met de productie. Het laatste seizoen zal waarschijnlijk pas in eind 2024 of begin 2025 op ons scherm verschijnen, maar één ding is zeker: het belooft een waar spektakel te worden.

Ondanks dat Stranger Things tot een einde komt, betekent dat niet dat we klaar zijn met de wereld van Stranger Things.

 

The Umbrella Academy (seizoen 4)

De volgende grote show die binnenkort ten einde komt, is The Umbrella Academy. Van alle Engelse titels op de lijst zullen we deze het snelst zien, aangezien de productie van het vierde seizoen vorig jaar is afgerond.

You (Seizoen 5)

You is al jarenlang een van de populairste series van Netflix. Iedere keer wanneer er een nieuw seizoen werd gelanceerd, was de hele wereld massaal aan het bingewatchen. Eerlijk gezegd is het een wonder dat Joe het tot seizoen 5 heeft weten te redden, dus zal hij eindelijk gepakt worden in het slotseizoen van You? We zullen het snel ontdekken. De opnames beginnen in de lente van 2024, met een verwachte releasedatum in het einde van 2024.

 

Big Mouth (seizoen 8)

Big Mouth zal afscheid nemen met zijn achtste seizoen en daarmee het record verbreken dat eerder was gezet door Bojack Horseman. De animatieserie over volwassenen is een van de grootste shows van Netflix geworden, ook al wordt het niet zo goed gerespecteerd als sommige andere shows in het animatierooster van Netflix. Er is nog geen trailer voor seizoen 8 vrijgegeven.