Waar gaat de serie The Tailor over en wie spelen er mee?

De Turkse serie The Tailor is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het verhaal van Peyami, gespeeld door Cagatay Ulusoy. Hij is een bekend kleermaker uit Istanbul met een verstandelijk beperkte vader Mustafa, gespeeld door Olgun Simsek, die hij uit schaamte voor de buitenwereld verborgen probeert te houden. Peyami raakt verliefd op Esvet, een rol die is weggelegd voor Sifanur Gül, voor wie hij een bruidsjurk moet bewerken. Het feit dat Esvet de toekomstige bruid is van zijn beste vriend Dimitri, gespeeld door Salih Bademci, maakt het al complexe leven van Peyami nog ingewikkelder.

De drie personages raken verstrikt in een web vol geheimen en leugens en betalen een steeds grotere prijs voor de hopeloze ambitie deze voor elkaar verborgen te houden. Lukt het Peyami toch om zijn hoofd boven water te houden? Als je daar nieuwsgierig naar bent, kun je hier alvast de trailer bekijken:

 

Netflix-kijkers zijn laaiend enthousiast over de twee seizoenen

De Turkse serie in een ware hit onder de Netflix-abonnees en staat dan ook voor de tweede opeenvolgende week in de top 10. Sterker nog: het tweede seizoen staat op de vierde plaats en het eerste seizoen neemt de negende plaats in. Het eerste seizoen werd al meer dan één miljoen keer bekeken, maar het tweede seizoen verdubbelt dit aantal zelfs met een totaal van meer dan twee miljoen views. Netflix-kijkers zijn dus dol op de serie en kunnen er geen genoeg van krijgen: “ik kan gewoon niet stoppen met kijken naar The Tailor, ik ben geobsedeerd, het is een must watch” klinkt het bijvoorbeeld. “Ik vond het geweldig! Kon niet stoppen met kijken. De acteurs waren fantastisch” zegt een andere kijker na afloop. Sommige kijkers zijn zelfs teleurgesteld dat de serie ten einde komt:“ik vond het geweldig en wilde niet dat het eindigde.”

Lees ook: de duurste Netflix-productie ooit staat vanaf 31 augustus op het platform!