Een gecompliceerd startpunt in de liefde

Emma en Dexter ontmoeten elkaar de nacht van hun afstuderen. Na een interessante avond zouden hun wegen de volgende ochtend (ze hebben de handjes thuis gehouden) moeten scheiden, omdat ze verschillende toekomstplannen hebben. Toch is hun verhaal nog niet klaar.

De serie volgt het leven na hun afscheid waar zij een unieke relatie aan overhouden, en elkaar toch blijven tegenkomen. Van de twintig jaar die na hun afscheid volgen, worden losse flarden getoond met allerlei ups en downs. De serie is niet compleet uit het niets bedacht. Hij is gebaseerd op het boek One Day van David Nicholls, dat komt uit 2009.

Bekijk hieronder de trailer van Netflix-serie One Day:

Regie en cast van de serie

De regie van de serie is in handen van Nicole Taylor. De rol van Dexter wordt vervuld door de 27-jarige Leo Woodall. Emma wordt gespeeld door de 28-jarige Ambika Mod. Het is een verfrissende cast, waar de kijker geen genoeg van kan krijgen.

Reviews van critici en kijkers

Kijkers en critici zijn lovend over One Day. De serie staat op dit moment in de top 10 van Netflix op plek 1. Ook krijgt de serie een 8.2/10 sterren op IMDb. Daarnaast krijgt de serie op Rotten Tomatoes 93% op de Tomatometer en 85% van het publiek. Al met al een goede score dus.

Ook de gewone kijker is hooked door de serie. Op (voorheen Twitter) regent het van de positieve reacties. We zetten er een aantal voor jullie op een rijtje.

Check ze hieronder:

Tweet oneday 1

One day netflix

One day series